دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی

228

محققان آمریکایی می گویند: کسانی که بیش از حد غذاهای سرخ کردنی و نوشیدنی های شیرین مصرف می کنند در مقایسه با آنهایی که مواد غذایی سالم می خورند، حدود 56 درصد بیشتر احتمال دارد به حمله قلبی مبتلا شوند.

این یافته ها نتیجه یک مطالعه ای شش ساله روی بیشتر از 17000 نفر در آمریکا است. این تحقیق به بررسی زنان و مردان سفید پوست و آفریقایی-آمریکایی تبار 45 ساله (و بالاتر) پرداخت و این افراد وقتی تحقیق شروع شد هیچ بیماری قلبی نداشتند.محققان متوجه شدند افرادی که به طور دائم از رژیم غذایی “جنوب” (حاوی غذاهای سرخ شده، تخم مرغ، گوشت های فرآوری شده مثل بیکن و ژامبون و نوشیدنی های شیرین) استفاده کرده بودند، بیشتر از سایرین با حمله قلبی یا بیماری های قلبی منجر به مرگ روبرو شدند. جیمز شیکانی (اپیدمیولوژیست تغذیه) می گوید: بدون در نظر گرفتن جنسیت، نژاد یا محل زندگی، اگر به طور دائم از این رژیم غذایی استفاده کنید، باید بدانید که خطر حمله قلبی در شما افزایش پیدا می کند. باید در رژیم غذاییتان به تدریج تغییر ایجاد کنید.سعی کنید برای شروع تعداد دفعات مصرف غذاهای سرخ شده یا گوشت های فرآوری شده را از هر روز به سه روز در هفته برسانید و غذاهای حاوی سبزیجات را جایگزین مرغ کبابی و گریل کنید. تحقیق می گوید: در طی این شش سال، هر شش ماه یک بار به صورت تلفنی با شرکت کنندگان مصاحبه شده و درباره سلامتی عمومی و تعداد دفعات بستری شدن در بیمارستان سوال شد.شرکت کنندگان در این تحقیق بین پنج گروه متفاوت تقسیم شدند: گروه “جنوب”؛ گروه مصرف کننده “غذاهای آماده” ای مثل پاستا، غذاهای مکزیکی، چینی و پیتزا؛ گروه غذاهای “گیاهی” که بیشتر سبزیجات و میوه مصرف کردند؛ گروه علاقه مند به “شیرینی ها”؛ و گروه “سالاد/الکل” که به سبزیجات برگ دار، گوجه ، سس سالاد و نوشیدنی های الکل دار علاقه داشتند.

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

5 1000
ارسال شده در 11 شهریور 1394 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x