228

محققان آمریکایی می گویند: کسانی که بیش از حد غذاهای سرخ کردنی و نوشیدنی های شیرین مصرف می کنند در مقایسه با آنهایی که مواد غذایی سالم می خورند، حدود 56 درصد بیشتر احتمال دارد به حمله قلبی مبتلا شوند.

این یافته ها نتیجه یک مطالعه ای شش ساله روی بیشتر از 17000 نفر در آمریکا است. این تحقیق به بررسی زنان و مردان سفید پوست و آفریقایی-آمریکایی تبار 45 ساله (و بالاتر) پرداخت و این افراد وقتی تحقیق شروع شد هیچ بیماری قلبی نداشتند.محققان متوجه شدند افرادی که به طور دائم از رژیم غذایی “جنوب” (حاوی غذاهای سرخ شده، تخم مرغ، گوشت های فرآوری شده مثل بیکن و ژامبون و نوشیدنی های شیرین) استفاده کرده بودند، بیشتر از سایرین با حمله قلبی یا بیماری های قلبی منجر به مرگ روبرو شدند. جیمز شیکانی (اپیدمیولوژیست تغذیه) می گوید: بدون در نظر گرفتن جنسیت، نژاد یا محل زندگی، اگر به طور دائم از این رژیم غذایی استفاده کنید، باید بدانید که خطر حمله قلبی در شما افزایش پیدا می کند. باید در رژیم غذاییتان به تدریج تغییر ایجاد کنید.سعی کنید برای شروع تعداد دفعات مصرف غذاهای سرخ شده یا گوشت های فرآوری شده را از هر روز به سه روز در هفته برسانید و غذاهای حاوی سبزیجات را جایگزین مرغ کبابی و گریل کنید. تحقیق می گوید: در طی این شش سال، هر شش ماه یک بار به صورت تلفنی با شرکت کنندگان مصاحبه شده و درباره سلامتی عمومی و تعداد دفعات بستری شدن در بیمارستان سوال شد.شرکت کنندگان در این تحقیق بین پنج گروه متفاوت تقسیم شدند: گروه “جنوب”؛ گروه مصرف کننده “غذاهای آماده” ای مثل پاستا، غذاهای مکزیکی، چینی و پیتزا؛ گروه غذاهای “گیاهی” که بیشتر سبزیجات و میوه مصرف کردند؛ گروه علاقه مند به “شیرینی ها”؛ و گروه “سالاد/الکل” که به سبزیجات برگ دار، گوجه ، سس سالاد و نوشیدنی های الکل دار علاقه داشتند.

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.