meyveli-yas-pasta-tarifi-1

کیک خیس انواع مختلفی دارد که در این بخش از سایت کیک خیس از نوع میوه ای آن را اموزش می دهیم

مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد

آب گرم 4 قاشق

شکر 7 قاشق

روغن مایع نصف لیوان

آرد 1.5 لیوان

نشاسته 2 قاشق

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1پاکت

برای خیس کردن:

شیر شیرین شده  1 لیوان

کرم:

شیر 3 لیوان

آرد 2 قاشق

نشاسته 2 قاشق

شکر 5 قاشق

طرز تهیه :

در یک ظرف تخم مرغ ها , آب گرم راریخته و با میکسر 5 دقیقه هم می زنیم  رویش شکر, روغن مایع می ریزیم  و به هم زدن ادامه میدهیم  سپس آرد, نشاسته, بکینگ پودر و وانیل را ریخته و با قاشق هم می زنیم  قالب کیک را با کره یا روغن جامد چرب میکنیم  و مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  وقتی کیک سرد شد از قالب خارج کرده و از پهنا آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم

کرم:

در قابلمه شیر, آرد , نشاسته , وانیل و شکر را ریخته و هم میزنیم  و می پزیم سپس می گذاریم ولرم شود

رویه:

در یک کاسه کرم شانتی  و شیر سرد ریخته  و با میکسر هم میزنیم  یک سوم آن را به کرم آماده شده می ریزیم  و با میکسر هم میزنیم به هر دو طرف کیک بریده شده با شیر شیرین خیس می کنیم  به قسمت زیر کیک کرم  را ریخته و می مالیم  یک عدد موز حلقه شده را روی کرم می چینیم  قسمت دوم کیک را روی کرم می گذاریم  بقیه کرم شانتی را به همه جای کیک مالیده بطوریکه اصلا کیک دیده نشود قسمت های کناری کیک را با شکلات می پوشانیم   با موز و نارنگی خرد شده روی کیک را تزیین میکنیم  این کیک را 5-6 ساعت در یخچال قرار می دهیم  سپس سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.