sugary-drink-cholesterol

 مراقب مصرف شیرینی جات در کودکانتان باشید و نگذارید بیش از حد به مصرف آن ها روی بیاورند!

نتایج مطالعات محققان دانشگاه تافتس آمریکا نشان می دهد که کاهش مصرف نوشیدنی های شیرین در دوران کودکی، سبب افزایش کلسترول خوب می شود و احتمال بیماری های قلبی را در بزرگسالی کاهش می دهد.

 نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، شربت، نوشابه های انرژی زا، آب میوه های مصنوعی و چای یخ، سبب افزایش مقاومت بدن نسبت به انسولین و چاقی می شود، به علاوه تری گلیسیرید خون را افزایش می دهد و از این رو افرادی که از کودکی به مصرف نوشیدنی های شیرین عادت می کنند، بیشتر در معرض بیماری های قلبی و اضافه وزن قرار دارند .به گزارش انجمن دیابت آمریکا، 355 میلی لیتر نوشیدنی شیرین، حاوی 10 قاشق چای خوری شکر است.

بر اساس این آمار، نوشابه های شیرین عامل مرگ 25 هزار آمریکایی و 184 هزار نفر در سراسر جهان در سال است.

در ادامه این گزارش آمده است که قند موجود در نوشابه و نوشیدنی های شیرین و کافئین موجود در نوشابه، سبب بلوغ زودرس دختران می شود؛ به این دلیل که مصرف نوشیدنی های حاوی قند مصنوعی، باعث افزایش غلظت انسولین بدن می شود و افزایش انسولین با افزایش غلظت هورمون های جنسی مرتبط است.