کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

food2

اکنون فصل بادمجان های خوب است ما نیز برایتان خوراک متفاوتی از بادمجان آموزش می دهیم

مواد لازم:

بادمجان 3 عدد

گوشت خرد شده نیم کیلو

گوجه فرنگی 2 عدد

قارچ 1 بسته

فلفل قرمز  1عدد

فلفل سبز 1عدد

رب فلفلی 1 قاشق

روغن زیتون- نمک- فلفل سیاه-آب

سیب زمینی 4

کره 2 قاشق

شیر 1 لیوان

نمک

food1

طرز تهیه :

در قابلمه روغن زیتون ریخته  و گوشت خرد شده را ریخته تا تفت داده شود. پیاز را خرد می کنیم  وقتی گوشت آب داد سپس آبش را کشید پیاز را می ریزیم  و به هم زدن ادامه می دهیم قارچ را هم خرد کرده به تفت دادن ادامه می دهیم وقتی آبش را کشید رب را می ریزیم و به هم زدن ادامه می دهیم . فلفل قرمز و سبز را مکعبی خرد کرده و  می ریزیم  گوجه فرنگی ها را پوست کنده و مکعبی خرد می کنیم.
آب جوش را ریخته  در ب قابلمه را گذاشته و در حرارت کم می پزیم در آخر پخت نمک و فلفل را می ریزیم حرارت را خاموش کرده . برای درست کردن پوره سیب زمینی ها را پخته و  رنده می کنیم  کره و نمک را ریخته  در حرارت می گذاریم  شیر را ریخته و می پزیم  بادمجانها را به قطر دو انگشت برش می دهیم  در تابه روغن مایع ریخته  و بادمجان ها را تفت می دهیم در حوله کاغذی  قرار داده تا روغن اضافی آن برود. بادمجانها را در ظرف پیرکس چیده  مواد گوشتی را روی بادمجانها ریخته  بقیه سس که در قابلمهمانده روی مواد گوشتی ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده  بمدت 15 دقیقع قرار داده  سپس از فر در آوردع ور ویش پوره سیب زمیتی می دهیم دوباره در فر قرار می کدهیم 5-10 دقیقع بعد سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

5 1000
ارسال شده در 18 شهریور 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x