tatar

 

این خمیر در آب جوش و نمک پخته می شود و خمیر متفاوتی است  ابتدا طریقه درست کردن خمیر را یاد می گیریم سپس مواد رویی آن را درست می کنیم

مواد لازم:

آرد نیم کیلو

آب ولرم 1.5 استکان

نمک 1 قاشق چای

تخم مرغ 2 عدد

رویه:

گوشت چرخ شده 500 گرم

رب 1 قاشق

کره 2 قاشق

نمک

پاپریکا  1 قاشق مربا

نعناع 1 قاشق مربا

ماست 2 لیوان

آب نصف لیوان

سیر 3 حبه

tatar1

tatar2

 

tatar3

tatar4

 

tatar5

tatar6

 

tatar7

طرز تهیه :

در یک کاسه  آرد ریخته سپس وسط آن را باز کرده و تخم مرع و نمک و آب را می ریزیم هم زده تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده در قابلمه آب جوشانده  خمیر ها را دانه دانه با وردنه  هایی که خیلی نازک است باز کرده  وقتی باز می کنیم دیگر وردنه را از خمیر در نمیاوریم  و برش می دهیم  ( به شکل مربع های کوچک). در آبی که جوش آمده نصف قاشق مربا نمک می ریزیم  و خمیرهای بریده شده را در اب جوش می ریزیم  یکی دو جوش که بزند از حرارت برمی داریم  زیاد نمی جوشانیم  سپس به آب سرد می گیریم. سیر خرد شده , آب, ماست ,نمک  را ریخته هم میزنیم  . در یک تابه کره ریخته رب ریخته وقتی تفت دادیم رویش گوشت چرخ شده , پاپریکا, نمک و نعناع می ریزیم  سپس وقتی خمیر کاملا آبش رفت در یک سینی گذاشته  و ماست سیردار را می ریزیم  سپس در ظرف مورد نظر ریخته رویش از گوشت چرخ شده می ریزم

tatar8

tatar9

 

tatar10

 

tatar12

tatar13

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.