دسراکنون در فصل آلوی قرمز هستیم و ما می خواهیم متناسب با فصل از آین آلو یک دسر خوشمزه آموزش دهیم همانطوریکه می دانید آلو قرمز یک نوع نیست ما از آلوهایی استفاده میکنیم که داخلش زرد و کم آب است و رویش حالت کدر  و بیضی مانند است

مواد لازم:

شیر 1 لیتر

شکر 1 لیوان

نشاسته 2 قاشق

ارد برنج 2 قاشق

وانیل 1 پاکت

رویه:

آلوی قرمز 500 گرم

شکر 1 استکان

چوب دارچین 1 عدد

کرم شانتی 1 بسته

طرز تهیه :

در قابلمه شیر ریخته سپس شکر, نشاسته, آرد برنح و وانیل را می ریزیم و با هم زدن  مرتب هم میزنیم تا به قوام بیاید وقتی بجوش امد از حرارت برمیداریم در ظرف دسر یا بستنی خوری می ریزیم  تا سرد شود  آلوها را از وسط نصف میکنیم  و هسته های آنرا در میاوریم و مکعبی خرد می کنیم  در تابه آلوها و شکر را ریخته تا بپزد چوب دارچین را هم میریزیم و به پختن ادامه می دهیم وقتی آلوها آبش را کشید  از حرارت برمیداریم  روی  دسرها می ریزیم  رویش  را هم با کرم شانتی تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.