مشاوره زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت

24

همان طور که تابستان گرم است اما خیلی از میوه ها در فصل تابستان میرسند و ما هم با دل و جون آن را می خوریم ولی آیا از خواص میوه ها چه می دانیم؟برای همه ی آنهایی که غذا و پخت و پز را دوست دارند تابستان بهترین مواد اولیه را همراه خود می آورد تا هر غذایی را طعمی عالی ببخشند. کلید کار این است که همه چیز را ساده نگه دارید و اجازه دهید کیفیت محصولات تابستانی در برنامه غذایی بدرخشد. در این موقع از سال به سادگی میتوانید با میوه ها و سبزیجات تابستانی برنامه غذایی خود را سرو سامانی اساسی دهید.

هلو

 هلو از اواخر بهار یافت میشود اما فصل اصلی آن تابستان است. برای اینکه بهترین هلو ها را انتخاب کنید دقت کنید هلو باید سفت باشد پوست هلو نباید لکه داشته باشد و یا له شدگی و ترک داشته باشد. اگر از کنار میوه فروشی رد میشدید و بوی هلو به مشامتان خورد بدانید هلو های رسیده ای را میتوانید در آنجا پیدا کنید. هلو میتواند به عنوان یک میان وعده ی مغذی استفاده شود.

هندوانه

 از اواسط بهار میتوانید هندوانه را در میوه فروشی ها ببینید، اما اگر بدنبال فصل اصلی آن هستید تابستان هندوانه های خوبی میتوانید پیدا کنید. برای انتخاب هندوانه خوب بدنبال هندوانه ای باشید که پوستش سفت ، متقارن ، رنگش یکدست ، و ترک و لکه های نرم نداشته باشد. برخی هندوانه را با زدن ضربه ی انگشت به آن انتخاب میکنند. اما متخصصان میگویند این روش غیر قابل اطمینان است. همچنین برای اینکه بفهمید کدام قسمت هندوانه روی زمین بوده است بدنبال لکه ای زرد رنگ روی پوست آن باشید. هندوانه هم یکی از میان وعده های پر طرفدار در این فصل است.

آلو

 پوست آلو ترش و کمی زبر است. اما گوشت آن شیرین، صاف و آبدار است. وقتی آلو را میپزید اتفاقی جادویی رخ میدهد، شیرینی گوشت، ترشی پوست و طیف رنگها هارمونی زیبایی می آفریند. برای انتخاب آلوی خوب باید آلوها را لمس کرد اما مواظب باشید له نکنید. اگر آلوهای سفتی برداشتید آنها را در یخچال یا کنار پنجره آشپزخانه نگهداری نکنید. آلوها را در یک پاکت کاغذی و در جایی تاریک به مدت یک یا دو روز قرار دهید. بعد از اینکه آلو رسید سطح قند همان اندازه میماند اما اسیدیته کم میشود در نتیجه احساس میکنید میوه شیرین تر شده.

ریحان

 بیش از 60 نوع ریحان وجود دارد. ریحان در کل سال پیدا میشود اما بهترین فصل این گیاه تابستان است. برای اینکه ریحان خوب انتخاب کنید دقت کنید پژمرده نباشد و نقاط سیاه روی پوستش نباشد. اگر هم خودتان ریحان پرورش میدهید یادتان باشد هر روز آنها را در برابر نور خورشید قرار دهید. ریحان را میتوانید همراه با غذاهای اصلی میل کرد.

انجیر

 انجیر را در یک کیسه ی پلاستیکی داخل یخچال نگه دارید، کیسه را در طبقه ی پایین یخچال بگذارید چون رطوبت بیشتری در آنجا جمع میشود. خوردن انجیر کمی کار میبرد. ابتدا خوب بشورید، سپس خشک کنید و ساقه ها را جدا کنید و بعد از آن لذت ببرید. انجیر نیز یکی از میان وعده های مغذی فصل تابستان است.

گوجه فرنگی

 گوجه فرنگی هم در تمام طول سال پیدا میشود اما گوجه فرنگی های تابستان کیفیت بهتری دارند. گوجه فرنگی کاربرد بسیار زیادی دارد در انواع غذاها، سالادها و سس ها به کار میرود، پس باید در خرید و نگهداری آن نیز دقت کنیم. هنگام خرید گوجه فرنگی هایی را انتخاب کنید که له شده نباشند و یا نقاط سیاه نداشته باشند. گوجه فرنگی باید سفت و آبدار باشد.

ذرت

 به ذرت غذای دنیای جدید میگویند. ذرت خوب در تابستان فقط پیدا میشود. برای انتخاب ذرت خوب چند چیز است که باید به آن توجه کنید. اگر الیاف دور ذرت قهوه ای رنگ باشند یعنی ذرت رسیده است، اما الیاف نباید خشکیده باشند. به دانه ها نیز نگاه کنید همه باید گرد و کهربایی باشند. همچنین دقت کنید همه ی دانه ها تا بالا روییده باشند. ذرت در بسیاری از غذاها کاربرد دارد و طعم لذیذی به غذاها میدهد.

بادمجان

 بادمجان را در یخچال نگهداری نکنید آنرا در آشپزخانه جایی که نور مستقیم خورشید به آنها نتابد بگذارید. بادمجان را در محفظه ای قرار دهید که هوا در آن جریان داشته باشد. برای پخت بادمجان در بعضی غذاها لازم است پوست آنرا بکنیم و در بعضی لازم نیست این کار را انجام دهیم. بستگی به سلیقه ی آشپز دارد.

کدو سبز

 بهترین فصل کدو سبز تابستان است اما در دیگر فصول سال نیز ممکن است در میوه فروشی ها کدو سبز پیدا کنید. کدو سبز بسیار زود آماده میشود چون آب زیادی دارد و میتواند با مواد دیگر طعمی عالی به غذاها بدهد. حتی به صورت خام در سالدها نیز میتوانید آن را استفاده کنید. کدو سبز همچنین منبع مناسبی از ویتامین A و C و فیبر است.

منبع: کرمانی

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1394 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • 5 عادت بد که میتواند سرعت متابولیسم را کاهش دهد
  • زیانهای باورنکردنی ایستادن مقابل آینه
  • خوردن باقلا در تابستان ممنوع!
  • مبارزه با افسردگی! رونپزشک طاعون نیست از مراجعه به او نترس
  • پیتزا خوشمزه ، اما مضر
  • گلیسیرین بهترین تمیزکننده گوش
  • بیش فعالی و آموزش ریاضی
  • پرخوری عصبی و درمان آن از نظر روانشناسی
  • محبوبترین ها

  • نوبرانه های روانگردان ها
  • 5 کلید طلایی برای اینکه زندگی فوق العاده ای را تجربه کنید
  • باریک بودن کمر زنان نسبت به مردان
  • نکاتی برای یک ازدواج موفق
  • افسردگی اساسی همراه با ویژگی های روان پریشی
  • تاثیرات منفی شک داشتن همسران
  • تاثیرات مهم گریه بر بدن
  • 10 ویژگی دوست داشتنی که مردم در شما می بینند
  • رپورتاژ

  • خدمات زیبایی کلینیک جوانه
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • صورتی جوان تر و شاداب تر با پزشک حرفه ای و متخصص
  • اگر می خواهید جراحی بینی کنید،دکتر نداف به شما در رسیدن به اهدافتان کمک می کند
  • محصولات طبیعی و موثر برای بهبود کیفیت سطح زندگی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x