مشاوره زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

foods-that-are-very-bad-for-your-skin

آیا تا بحال نگرانی ها و انتقادهای مردم از خوردن نوشیدنی های کافئین داری مثل چای و قهوه را شنیده اید؟ فکر کردن و گمان زنی در مورد هر چیزی نتایج منفی خواهد داشت, خوردن یک فنجان اضافی چای سیاه آنطورها هم که فکر می کردید بد نیست.

من به شخصه عاشق یک فنجان چای داغ هستم. دوست دارم روزم را با آن آغاز کنم—نه اینکه فکر کنید کمک می کند تا از خواب بلند شوم, بلکه دوست دارم اولین چیزی که صبح ها می خورم یک فنجان چای داغ خوش طمع باشد. وقتیکه نام چای سبز و سیاه می آید, افراد مختلف نظریه های مختلفی را می دهند اما توصیه های پزشک را هرگز نباید نادیده گرفت, اما اکثرا این عقیده را دارند که, خوردن 1 یا 2 فنجان چای در روز می تواند گزینه مناسبی باشد, همانطور که بسیاری از مطالعات این موضوع را تصدیق می کنند.

هر دوی چای سبز و سیاه از درختچه ای بنام Camellia Sinesis درست شده است, اما با روش های فرآوری متفاوت. علاوه بر اینکه برگهای هر دو چای پژمرده می شوند, نورد داده می شوند و گرما می بینند, برگهای چای سیاه قبل از فرآیند گرمایش نهایی, تخمیر هم می شوند.

در ادامه 11 فایده خوردن 1 یا 2 فنجان چای سیاه بصورت منظم آورده شده است, هر چند باید توجه داشت که برای بهره بردن از تمام منافع چای سیاه توصیه می شود که بدون هیچگونه مواد افزودنی مثل شیر و یا شکر مصرف شود.

1. بهداشت دهان و دندان:

مطالعات منتشر شده توسط انجمن تحقیقات بهداشت تجارت چای, نشان می دهد که چای سیاه تشکیل پلاکت را کاهش می دهد و مانع رشد باکتری هایی می شود که باعث ایجاد حفره دندانی می شوند. polyphenol های موجود در چای سیاه باکتری هایی که باعث ایجاد حفره های دندانی می شوند را می کشد و نابود می کند و همچنین مانع رشد آنزیم های باکتریایی می شوند که بصورت مواد چسبنده به دندان های مان متصل می شوند.

2. قلب سالمتر:

در مقاله ای که توسط Arab L. et al. در سال 2009 بنام “ مصرف چای سبز و سیاه خطر سکته مغزی را کاهش می دهد” انتشار یافت, صرفنظر از ملیت مردم, افرادی که 3 فنجان یا بیشتر چای مصرف می کنند 21% خطر سکته مغزی کمتری نسبت به افرادی که 1 فنجان چای سبز و یا سیاه در روز مصرف می کنند دارند.

3. آنتی اکسیدان ها:

چای سیاه حاوی polyphenol ها, و همچنین آنتی اکسیدان هایی است که کمک به جلوگیری از صدمه دیدن بلوک های DNA در مقابل مصرف تنباکو و یا مواد سمی دیگر می کنند. این آنتی اکسیدانها با آنتی اکسیدانهایی که از میوه و سبزیجات کسب می شوند متفات هستند و بنابراین به عنوان بخشی از رژیم غذایی مان می توانند مزایای سلامتی بیشتری را برای داشتن زندگی سالم به ما بدهند.

4. پیشگیری از سرطان:

اگر چه در این مورد تحقیقات بیشتری نیاز است تا کاملا مطمئن شویم که چای از سرطان جلوگیری می کند, برخی از تحقیقات در طی این سالها نشان می دهد که آنتی اکسیدان هایی مانند polyphenol ها و ترکیبهای موجود در چای ممکن است به پیشگیری برخی از انواع سرطان کمک کند. ثابت شده است که زنانی که بصورت منظم چای سیاه می نوشند شانس کمتری برای مبتلا شدن به سرطان تخمدان نسبت به سایر همتایان خودشان دارند.

5. سلامت استخوان ها:

همچنین گفته شده است که کسانی که بصورت منظم چای مصرف می کنند استخوان های قوی تری دارند و احتمال پایین ابتلا به ورم مفاصل ناشی از مواد شیمیایی موجود در چای یافت شده است.

6. کاهش خطر دیابت:

بر اساس تحقیق انجام شده بروی افراد مسنی که در جزایر مدیترانه زندگی می کنند, کشف شد که مردمی که چای سیاه را بصورت بلند مدت و در سطح متوسط مصرف می کنند (1 الی 2 فنجان در روز) 70% شانس پایین ترین نسبت به داشتن و یا توسعه دیابت نوع 2 دارند.

7. رهایی از استرس:

همه ما بخوبی در مورد مزایای آرامش بخش چای سیاه مطلع هستیم. نه تنها به شما کمک می کند تا پس از یک روز طولانی آرامش داشته باشید, مطالعات نشان می دهد که آمینو اسید L-theanine که در چای سیاه یافت می شود می تواند به آرامش و تمرکزتان کمک شایانی بکند. چای سیاه همچنین نشان داده است که اگر بصورت منظم مصرف شود می تواند سطح هورمون استرس زای کورتیزول را کاهش بدهد.

8. سیستم ایمنی بدن قوی تر:

چای سیاه حاوی آنتی ژن alkylamine است که به افزایش واکنش سیستم ایمنی بدن کمک می کند. علاوه بر آن همچنین حاوی tannin ها هستند که توانایی مبارزه در برابر ویروس ها را دارند و ما را از ابتلا به آنفولانزا, آنفلوآنزای معده و سایر ویروس های رایج که در زندگی روزمره مان وجود دارد محافظت می کنند.

9. دستگاه گوارش سالمتر:

علاوه بر بهبود سیستم ایمنی بدن تان, tannin ها همچنین اثر درمانی در بیماری های معده و روده دارند و به کاهش فعالیت دستگاه گوارش کمک می کنند.

10) افزایش انرژی:

بر خلاف نوشیدنی های دیگر که حاوی کافئین بمراتب بالاتری هستند, مقدار کافئین کم موجود در چای می تواند باعث افزایش جریان خون به مغز بدون تحریک بیش از حد قلب بشود. همچنین باعث تحریک سوخت و ساز بدن و سیستم تنفس, همچنین قلب و کلیه ها می شود.

11) عامل شادی:

اگر یک فنجان چای سیاه به همین راحتی می تواند باعث لبخندتان شود و به قلب تان آرامش ببخشد, دیگری چه چیزی می تواند به آرامش تان آسیب برساند؟

منبع-http://genie.ir

5 1000
ارسال شده در 20 آذر 1392 توسط با موضوع تغذیه
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x