800px-Crying-girl

دخترانی که در کودکی چیپس یا سیب زمینی سرخ کرده می‌خورند در بزرگسالی بیشتر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند .

عادات بد غذایی در سال های اولیه زندگی موجب بروز بیماری های خطرناکی چون سرطان سینه در بزرگسالی می شود.

 

به ازای مصرف هر وعده چیپس در هفته در سنین پیش دبستانی خطر ابتلا به سرطان سینه در سنین بالاتر افزایش می‌یابد.  اطلاعات مربوط به “۵۸۲″‪ زن مبتلا به سرطان سینه با “۱۵۶۹″زن سالم در سال”۱۹۹۳″ با هم مقایسه شد.

 

بررسی رژیم غذایی این زنان در سنین سه تا ‪ پنج سالگی نشان داد خوردن چیپس یک بار در هفته قبل از‪ پنج سالگی خطر ابتلا به سرطان سینه در”۶۰″ سالگی”۲۷″ درصد درصد افزایش می‌دهد.  مصرف سیب زمینی این خطر را افزایش نمی‌دهد، اما سیب زمینی سرخ شده در روغن‌های سرشار از چربی‌های اشباع و اسیدهای چرب خطر سرطان سینه را بالا می‌برد.

تغذیه در سالهای اولیه زندگی تاثیر چشمگیری در بروز بیماریها در سنین بالاتر دارد.

مطالعه جدید شواهدی ارایه می‌کند که سرطان سینه از مراحل اولیه زندگی ریشه می‌گیرد و و عادات غذایی زنان در خردسالی خطر ابتلا به بعضی انواع بیماریها را در بزرگسالی تعیین می‌کند

منبع- نی نی مینو