ekmek2اگر پست های قبلی را خوانده باشید رسپی های گوناگونی از اک مک ( نان ترکیه) را برایتان آموزش داده ایم  اکنون نیز مدل دیگری از این اک مک را در ادامه مطلب بخوانید

مواد لازم:

آرد 5 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

شیر نصف استکان

روغن زیتون نصف استکان

زیتون سیاه 1 کاسه

فلفل مقداری

نمک و آب

ekmek

طرز تهیه :

در کاسه آرد ریخته نمک می پاشیم  فلفل هارا ریز خرد می کنیم  و روی  آرد اضافه می کنیم  هسته زیتون هار ا در اورده و خرد می کنیم  وسط آرد را گودال کرده  و در گودال خمیر مایه  و شیر و روغن زیتون می ریزیم و کمی هم آب ولرم میریزیم و در آخر زیتون سیاه را هم ریخته از قسمت وسط هم میزنیم تا خمیر مایه حل شود خوب ورز داده  تاخمیری بدست آید که بدست نچسبد  خمیر را گرد کرده و آرد می پاشیم  و در یک ظرف قرار می دهیم رویش کاغذ محافظ کشیده  و استراحت می دهیم  در سینی فر چرب شده  قرا می دهیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.