Brownie

بنظر من براونی  پادشاه  کیکهای شکلاتی است هرچند ترکیبات آن کیک شکلاتی نیست چون مثل کیک پف نمیکند  و مواد آن بین کیک و بیسکویت است . ما در این سایت براونی هایی با طعم و مزه مختلف آموزش دادیم که این هم نوع دیگری از آن است که اسمش براوانی پرتقال و بادام است

مواد لازم:

شکر 1 لیوان

بادام 1 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

کاکائو 1 قاشق

شکلات تلخ 1 پاکت

شکلات شیری 1 پاکت

کره 150 گرم

پوست پرتقال 1 عدد

وانیل 1 پاکت

آرد به اندازه لازم

 

رویه:

سس شکلاتی به اندازه لازم

طرز تهیه :

پوست پرتقال را همراه با قسمت سفید آن می گیریم و مکعبی خرد میکنیم . در یک قابلمه آب جوش ریخته و پوست پرتقال را می پزیم. دریک ظرف شکلات, کره  و به طریق بن ماری شکلات را حل می کنیم   از حرارت برداشته  و تخم مرغ ها را دانه دانه می ریزیم  وقتی ولرم شد دوباره روی بخار گذاشته  شکر را هم میریزیم و خوب هم میزنیم. پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم . پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم.تقریبا  4 قاشق آرد  ریخته  آرد را کم کم بریزید)و هم میزنیم پوست  پرتقال ها را ریخته  و هم میزنیم  در ظرف پیرکس چرب شده مایع را ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم  رویش سس شکلاتی می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.