graten2

یک پرس از این غذا در حدود 450 گرم است که 391.5 کالری است پروتئین  آن 18.38, چربی20.85 و کربوهیدرات موجود در  آن 35.67 گرم است. این غذا زمان درست کردنش 10 دقیقه است و 15-20 دقیقه هم زمان پخت آن است.این گراتن متفاوت تر  و سالمتر است  سیر هم کدو را خوش طعم تر میکند

 مواد لازم:

کدو 1 عدد 120 گرم

پیازچه 75 گرم (5-7 عدد)

هویج کوچک 1 عدد (80 گرم)

شیر 3/4 لیوان (150 میلی لیتر)

آرد کامل گندم  1قاشق (15 گرم)

روغن زیتون 1 قاشق (20 گرم)

سیر 2 حبه (5 گرم)

شوید 4-5 عدد (10 گرم)

پنیر پیتزا 30 گرم

نمک و فلفل و جوز هندی

 

graten4طرز تهیه :

فر را در 220 درجه را تنظیم میکنیم. پیازچه و شوید را ریز خرد می کنیم. هویج را رنده میکنیم , کدو را گرد برش می زنیم  که قطر آن 3-4 میلی متر باشد. پنیر را رنده میکنیم. در تابه نچسب روغن زیتون ریخته  تا گرم شود پیاز و هویج می ریزیم کمی آب ریخته دربش را گذاشته در حرارت متوسط می پزیم تا نرم شود. اکنون سس را آماده میکنیم  در یک قابلمه کوچک نچسب آرد  را تفت داه  مرتب هم زده تا زمانی که رنگش تغییر پیدا کند ( 3-4  دقیقه) سپس با کمک هم زن دستی در حالی که هم میزنیم شیر را هم کم کم اضافه میکنیم  سپس نمک, فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده را ریخته در حرارت کم 2-3 دقیقه می پزیم سس و سبزیجات پخته را مخلوط کرده در ظرف پیرکس چرب شده می ریزیم رویش  نصف پنیر پیتزای رنده شده را می ریزیم رویش کدوها را می چینیم . سیرها را له کرده و با 1 قاشق روغن زیتون مخلوط کرده با برس روی  کدوها می مالیم 15 دقیقه درفر بماند سپس بقیه پنیرها ر  ریزیم  دوباره در فر می گذاریم تا رویش طلایی شود  از فر در آورده و شویدها را می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.