pide

پیده از غذاهای مخصوص ترکیه است  که توسط آشپز معروف ترکیه آموزش داده شده است  یک سام یا عصرانه مناسبی برای مهمانی هاست

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

سیاه دانه 1 قاشق مربا

نمک و آب

مواد داخلی:

پنیر سفید 150 گرم

پنیر پیتزا 100 گرم

پنیر لر 1 کاسه

گوجه فرنگی 1 عدد

رویه :

کره

pide1

pide2

 

طرز تهیه :

در کاسه آرد ریخته رویش نمک و سیاه دانه می ریزیم  وسطش را مثل حوض گرد کرده و در داخل گودال خمیر مایه  می ریزیم روی خمیر مایه آب ولرم می ریزیم  تاخمیر مایه حل شود آرد ریخته و خمیر را ورز می دهیم. خمیرنرمی بدست می آید که بدست نمی چسبد  از خمیر تکه هایی برداشته در دست گرد کرده رویش آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه بشکل بیضی  باز می کنیم .پنیر سفید را له کرده  و پنیر لر را مخلوط کرده  و پنیر پیتزا را رنده کرده و مخلوط میکنیم  روی خمیرها مخلوط پنیر را ریخته کناره ها   و نوکهایش را فشار می دهیم. وسط پیده یک ورق گوجه فرنگی قرار می دهیم  روی کاغذ روغنی پیده ها را قرار می دهیم  و میگذاریم استراحت کند در فر180 درجه می پزیم وقتی از فر در آورده  رویش کره می مالیم و سرو می کنیم

pide3این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.