manti15

در ترکیه بیشتر از غذاهای خمیری استفاده می شود که مانتی  هم جزو غذاهای خمیری است و اکنون در ایران نیز بصورت بسته بندی وجوددارد که ما اکنون مانتی خانگی ر ا آموزش می دهیم

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد

آب نصف استکان

نمک 1 قاشق چای

آرد 12 قاشق

موادداخلی:

گوشت چرخ کرده 100 گرم

برنج 1 قاشق

manti

manti1

 

manti4

manti5

manti6

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده رویش نمک و روغن می ریزیم  تفت می دهیم  سپس برنجر ا می ریزیم و آب را اضافه میکنیم  تا وقتی برنج ها حجیم شود بپزید میگذاریم سرد شود از طرف دیگر در یک قابلمه تخم مرغ ریخته رویش آب و نمک میریزیم  و با دست هم میزنیم  سپس کم کم آرد را میریزیم اکنون خمیری بدست می آید که نرم است و بدست نمی چسبد رویش مقداری آرد می پاشیم  با وردن ه باز میکنیم  مربع های کوچک برش میدهیم  رویش مواد گوشتی آماده میر گذاریم  مثل تصاویر نوک های آن را به هم فشار می دهیم و در سینی فر قرار می دهیم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  تا رویش طلایی شود و میگذاریم سرد شود  اگر الان استفاده نمی کنید  در کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری میکنیم

manti7

manti8

 

manti9

manti10

manti13

 

manti14

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.