bazlamehاین رسپی برای صبحانه بسیار مناسب است اگر در روزهای عادی از این بزلمه درست نمی کنید حتما برای صبحانه آخر هفته درست کرده و با خانواده میل کنید

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه  نصف پاکت

نمک و آب

مواد داخلی:

سیب زمینی پخته 3 عدد

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق

سس تند 1 قاشق

روغن زیتون

نمک و فلفل

رویه:

کره

bazlameh1

طرز تهیه :

در کاسه آرد می ریزیم رویش نمک می پاشیم وسطش را مثل حوض باز کرده و خمیر مایه را می ریزیم  روی خمیر مایه ماست و آب ولرم می ریزیم از وسط هم میزنیم تا خمیر مایه خوب حل شود تا به کناره های آن که آرد است برسیم خوب ورز میدهیم تا خمیری شود که بدست نچسبد از خمیر تکه هایی به اندازه پرتقال بر می داریم  و گرد میکنیم  در یک سینی آرد پاشیده و آنها را میچینیم رویش را پوشانده و استراحت می دهیم برای درست کردن مواد داخلی سیب زمینی های پخته را رنده  یا له میکنیم  در تابه روغن زیتون می ریزیم و پیازهای خلالی شده را تفت می دهیم  سپس رب ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم و نمک و فلفل سیاه می ریزیم  و از حرارت برمیداریم خمیر را با دست فشار داده و پهن میکنیم  و مواد سیب زمینی را روی خمیر قرار می دهیم  و می بندیم و میگذاریم بپزد رویش هم کره ذوب شده می دهیم

bazlameh2
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.