bogche

در این بقچه چون پنیر خامه ای وجود دارد بخاطر همین بقچه ما نرم است این رسپی برای مدرسه بردن بچه ها بسیار ایده آل است وقتی درست کردید لذیذ بودن آن را خواهید فهمید

مواد لازم:

شیر ولرم 1 لیوان

آب ولرم 1 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

خمیرمایه 1 پاکت

شکر 1 قاشق

نمک 1 قاشق مربا

آرد به مقدار لازم

مواد داخلی:

پنیر خامه ای

رویه:

زرده تخم مرغ

bogche2

bogche3

 

طرز تهیه :

اول در شیر ولرم  و شکر خمیر مایه را میریزیم سپس شیر ولرم, روغن مایع, نمک و آرد را ریخته هم زده تا خمیر شود یک ساعت در جای گرم استراحت میدهیم به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم داخلش پنیر خامه ای گذاشته  و میبندیم رویش زرده تخم مرغ مالیده در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.