3+
بهتر است ساعت خوابتان را تنظیم کنید و به اندازه کافی و مناسب بخوابید و به صورت استاندارد بیدار بمانید و سعی کنید خواب و بیداری تان طبق اصول پیش برود چون همین بی نظمی در خواب مهمترین علت چاقی شما به حساب می آید

برای شما هم دیر به تخت خواب رفتن یک عادت قدیمی و ترک نشدنی است؟ فکر می کنید، این عادت دوست داشتنی چه تبعاتی برای سلامتی شما به دنبال دارد؟ آیا این شب نخوابیدن ها می تواند بر جسم شما اثر منفی بگذارد؟
همان طور که خواب منظم و به موقع سیستم گردش خون و ضربان قلب را تنظیم می کند؛ بیدار خوابی های طولانی بدن را در مقابل بسیاری از مشکلات و بیماری ها آسیب پذیر می کند. یکی از جالب ترین تبعات بیدار خوابی که دانشمندان به تازگی متوجه آن شده اند، افزایش وزن است. بله، تعجب نکنید؛ هر چه شما دیرتر به تخت خواب بروید و ساعات کمتری در طول روز بخوابید خودتان را در معرض افزایش شاخص توده بدنی قرار داده اید.
بنا بر آخرین مطالعات انجام شده هر یک ساعت دیرتر به تخت خواب رفتن در طول هفته به معنای افزایش 2.1 توده بدنی است. به عقیده کارشناسان میان تعداد ساعات خواب و میزان شاخص توده بدنی در بزرگسالان و نوجوانان ارتباط غیرقابل انکاری وجود دارد. هر چه کنترل ما بر ساعتی که به تخت خواب می رویم و ساعاتی که می خوابیم کمتر باشد، احتمال افزایش وزن و چاقی بیشتر و بیشتر می شود.
اگرچه، نمی توان از این موضوع چشم پوشی کرد که سبک زندگی مدرن، کم تحرکی و رژیم غلط همگی موجب افزایش شاخص توده بدنی می شوند؛ اما زمان و میزان استراحت هم می تواند به عنوان یک عامل تعیین کننده در تناسب اندام شما نقش بازی کند. بنابراین، بهتر است برای داشتن زندگی سالم تر و طول عمری بیشتر شب ها زودتر به خواب بروید و آرامش و زیبایی شب را فراموش کنید.