pirpirimاین رسپی برای فصل تابستان توصیه می شود  درست کردنش فوق العاده آسان است

مواد لازم:

شنبلیله یک دسته

زیتون 3-4 قاشق

پیاز 2 عدد

سس تند 1.5 قاشق

گوجه فرنگی نیم کیلو

بلغور ریز 1 استکان

نخود پخته 1 استکان

رویه:

نخود

نعنای خشک

سیر

طرز تهیه :

شنبلیه را تمیز کرده  و خرد میکتیم و می شوئیم و میگذاریم آبش برود در روغن زیتون پیاز خرد شده را  تفت می دهیم  رویش رب ریخته و به تفت دادن ادامه می دهیم پوست گوجه فرنگی ها را  گرفته و خرد میکنیم  و داخل سس تفت داده شده می ریزیم  در آخر شنبلیله را می ریزیم در آخر بلغور و نخود را می ریزیم و خیلی کم آب می ریزیم تا بپزند روی غذا سیر له شده می ریزیم  و سرو میکنیم

.