images.jpg453.86

معمولا پس از تهیه ماست و بازکردن درب آن با مقداری آب اضافه روی ان مواجه می شویم که برخی افراد آن را دور می اندازند و برخی دیگر نیز آن را با ماست مخلوط می کنند بهترین کار کدام است و این مایع چه خاصیت ها و ویتامین ها و املاحی دارد؟

بارها و بارها پیش آمده که ماستی را باز کردید و با صحنه ای آشنا روبرو شدید، مایعی که روی ماست ایستاده است. در چنین موقعیتی دو انتخاب دارید: ماست را بهم بزنید تا این مایع با آن میکس شود، یا مایع را در سینک خالی کنید. شما کدام کار را می کنید؟

با اینکه شاید برای بعضی از ما این مایع ناخوشایند باشد ولی باید یک قاشق به دست بگیریم و این مایع را در ماست میکس کنیم، به دنبال دلیل این کار هستید؟
این مایع به نام وی شناخته می شود. با وجود اینکه عمدتا شامل آب است، وی مقداری پروتئین، پتاسیم و کلسیم نیز دارد. میکس کردن وی با ماست نه تنها خاصیت مواد مغذی ماست را بالا می برد بلکه ماست را به شکلی خامه ای در می آورد.

اگر اصلا دوست ندارید وی را ببینید و سپس هم بزنید می توانید این کار را بکنید: درست مانند آبمیوه که قبل از باز کردنش آن را تکان می دهید ماست را نیز قبل از اینکه درش را باز کنید تکان دهید. حالا وقتی ماست را باز می کنید عملیات میکس انجام شده.

سایت دکتر کرمانی