کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

images.jpg5

کدام ماده غذایی برای کدام یک از اعضای بدن باید مصرف کنیم ؟مثلا برای ذهن و هوش و حافظه یا برای پوست و مو چه مواد غذایی مناسب تر و مفیدتر هستند توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه چیست؟

گردو، بادام، جو دوسر، روغن زیتون، آواکادو و ماهی سالمون از جمله مواد غذایی مفید برای قلب هستند. در ادامه مطلب لیستی از مواد غذایی مفید برای هر یک از اعضای بدن را برای شما آورده ایم.

مغز

کلم بروکلی، گردو، بادام زمینی، بادام، شکلات تلخ، بذر کتان، آلبالو، ماهی سالمون، قهوه، آواکادو، غلات

چشم

ماهی ساردین، ماهی سالمون، هویج، فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی، کلم بروکسل، اسفناج

سینه (پستان)

هندوانه، انگور قرمز، گوجه فرنگی، اسفناج، انواع لوبیا، چای سبز و سیاه، ماهی سالمون، ماهی های پر چرب، کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، کلم و شلغم
 
ریه

کلم بروکلی، ماهی سالمون، ماهی های پرچرب (ساردین، ماهی تن)، گردو، تمشک، لوبیا قرمز و چیتی و سیاه، سیب و آب سیب، آب، قیصی

قلب

گردو، بادام، جو دوسر، روغن زیتون، آواکادو و ماهی سالمون

حافظه

ماهی سالمون، شکلات، روغن زیتون، قهوه،سیر، سیب، پیاز، اسفناج

گوش

ماهی سالمون، سیر، زردچوبه، زنجفیل
 
کلیه

گل کلم، تمشک، آلبالو، توت فرنگی، قره قاط، گیلاس، انگور قرمز، روغن زیتون، سیر، پیاز، سیب، فلفل دلمه ای قرمز، اسفناج، آب، جعفری، ماهی سالمون، کلم بروکلی

کبد

کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، بادام، لوبیا، جو دوسر، آلبالو، چای، سویا، اسفناج، کدو، ماست، لیموترش، سرکه، آرتیشو، سیر، پیاز، لبو، آلو، کشمش، تمشک، شاه توت، پرتقال، گریپ فروت قرمز، طالبی، گلابی، سیب، نعناء کوهی، ماهی سالمون

پروستات

کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، کلم، گوجه‌فرنگی، آب انار، زردچوبه، بذر کتان، ماهی سالمون، چای سبز، بادام برزیلی، سیر، پیازچه

کاهش دهند قند خون

نان جو و جوی دو سر، برنج قهوه ای، کلم بروکلی،پیاز، سیر، دارچین، زردچوبه، شنبلینه، لوبیا چیتی، لوبیا سیاه، لوبیا چشم بلبلی، نخود ، عدس، اسفناج، کاهو، انواع بادام‌ (به میزان کم)، ماهی سالمون، تخم کدو، بذر کتان، شکلات، چای سبز، مرکبات، آواکادو، آلبالو، گیلاس، سرکه سیب، 7تا 8 لیوان آب در روز، لبنیات کم چرب قهوه، توت‌فرنگی، سینه مرغ، گوشت قرمز بدون چربی (توضیح: در بیماری قند از خوردن نان سفید، برنج سفید، سیب زمینی، نوشابه، قند، شکر، مربا، آب نبات و بطور کلی شیرینی جات باید جدا خوداری شود).

کاهش دهنده کلسترول بد یا LDL
 
ماهی سالمون، ماهی های پرچرب، گردو، بادام، آلو بخارا، جو دوسر، لوبیا چیتی، سیب، گلابی، تمشک، موز، سیر

افزایش دهنده کلسترول خوب یا HDL

ماهی سالمون، ماهی های پرچرب، غلات کامل (جو دوسر و جو)، شکلات تلخ، میوه و سبزیجات با برگ سبز، سیر، گردو، بادام، کره بادام زمینی، دانه بذر کتان، لوبیا سویا، آب پرتقال، لوبیا

پوکی استخوان

ماهی سالمون، شیر و محصولات لبنی، کلم بروکلی و سبزیجات با برگ سبز، ساردین، بادام، غلات و آب میوه غنی شده با کلسیم

آنتی اکسیدان‌ها

ماهی سالمون، کلم بروکلی، کلم، گردو، بادام، بادام زمینی،بادام هندی، پسته، فندق، تمشک، شاه توت، قره قاط، آلبالو، توت فرنگی، سیب‌زمینی، اسفناج، میوه خشک، چغندر،موز، طالبی، مارچوبه، آرتیشو، آلو، چای سبز، لوبیا چیتی و قرمز، کشمش، آب سیب، آب گوجه فرنگی، آب انار، آب گریپ فروت، هویج

کاهش فشار خون

کلم بروکلی، سبزیجات با برگ سبز (خصوصاَ اسفناج)، ماهی سالمون، ماهی آزاد، ماهی تون، موز، سیر، پیاز، مرکبات (خصوصا گریپ فروت)، لوبیا (خصوصاَ سیاه، سفید، قرمز وچیتی)، سیب زمینی تنوری، انجیر،غلات کامل، سینه یا فیله مرغ، شکلات تلخ 70درصد،آواکادو،کشمش، آلبالو، تمشک، شاتوت، اخته، خرما،آلو بخارا، هلو، قیصی، پودر کاکائو، لوبیا سویا، تخم آفتابگردان بدون نمک، لبنیات کم چرب، حبوبات، نخود فرنگی، قارچ، سیب، انگور، آب، آب انار
 
باز کننده عروق

گردو، بادام، پسته، شکلات تلخ، غلات کامل، سیب با پوست، گلابی با پوست، انجیر خشک شده، موز، کشمش، تمشک، توت فرنگی، ماهی سالمون، عدس، لپه، لوبیا سیاه

ضد سرطان‌ها

ماهی سالمون، کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل، کلم، هویچ، گوجه‌فرنگی، زردچوبه، فلفل تند، انجیر، بذرکتان، سیر، پیاز، پرتقال، لیمو، بادام‌ها، تمشک، انگورقرمز و سیاه، گریپ فروت، چای سبز، انواع میوه‌ها، انواع سبزیجات، رزماری

منبع: زندگی آنلاین

5 1000
ارسال شده در 28 مهر 1394 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • سوء مصرف آنتي بيوتيك‌ها باعث افزايش مقاومت بيماران و شيوع عفونتهاي بيمارستاني مي‌شود
  • از بین بردن چربی با نگهداری از ماهیچه ها
  • مشکلات یائسگی را با مصرف میوه و سبزی کاهش دهید!
  • بررسی چالش در فضای مجازی
  • سالاد رژیمی خوش طعم
  • وضع نابسامان پسماندهای بیمارستانی در ایران
  • آموزش طرز تهیه تارت توت‌ فرنگی
  • طرح جدید 4 مرحله ای متخصصان برای پایان دادن به کمردرد
  • محبوبترین ها

  • چگونه از کمرمان مراقبت کنیم؟
  • توصیه هایی برای مشکل سیاتیک
  • کاهش درد گردن با این روش ها
  • مدیریت بهتر آرتروز و درد زانو
  • با پیچ های ابریشمی حل شونده شکستگی ترمیم میابد
  • یک رژیم غذایی مناسب برای درمان آرتروز و درد مفاصل
  • روشی خانگی برای تسکین کمردرد
  • آرتروز زانو و برطرف کردن آن
  • رپورتاژ

  • محصولات طبیعی و موثر برای بهبود کیفیت سطح زندگی
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x