Pregnant-woman-drinking-012
مصرف الکل در دوران بارداری به هیچ عنوان به خانم های باردار پیشنهاد نمی شود و توصیه متخصصین زنان و زایمان پرهیز از مصرف هر نوع نوشیدنی که الکل دارد است می خواهیم به عواقب خطرناک آن بپردازیم.

نتایج یک گزارش بالینی در مورد اختلالات کشنده طیف الکل یا FASDs که به‌وسیله آکادمی آمریکایی کودکان منتشر شده، قاطعانه تاکید می‌کند که زنان در دوران بارداری نباید به‌هیچ عنوان الکل مصرف کنند، زیرا در هیچ تریمستری از حاملگی ایمن نیست.
 مواجهه با الکل در دوران پیش از تولد، علت اصلی و قابل پیشگیری نواقص تولد و ناتوانی‌های تکاملی عصبی در میان کودکان به شمار می‌رود. این گزارش در نشریه Pediatrics به چاپ رسیده است.

توقف زودهنگام مصرف الکل در دوران بارداری همراه است با نواقص کمتر مرتبط با الکل، هم برای مادر و هم برای نوزاد. خصوصا آنکه، نوشیدن الکل در 3 ماهه اول بارداری (در مقایسه با ننوشیدن الکل)، شانس تولد نوزادانی را با FASDs، 12 بار بیشتر می‌کند. این میزان خطر با نوشیدن الکل در 3 ماهه اول و دوم، به 61 برابر و نوشیدن الکل در تمام طول بارداری، این میزان خطر را به 65 بار می‌رساند.

این نوع گزارش، نخستین‌بار نیست که به‌وسیله آکادمی آمریکایی اطفال منتشر شده، اما در گزارش جدید، ترمینولوژی به کار رفته برای FASDs تغییر کرده، زیرا محققان اطلاعات بیشتری در مورد طیف گسترده اثرات الکل بر جنین به دست آورده‌اند.

FASDs، یک عبارت فراگیر است که بر طیفی از تشخیص‌های احتمالی، شامل سندرم الکل جنینی, سندرم الکل جنینی پارشیال,نواقص تولد مرتبط با الکل,اختلالات عصبی تکاملی مرتبط با الکل و اختلال عصبی رفتاری مرتبط با مواجهه پره‌ناتال با الکل, دلالت دارد. این آکادمی ابزاری را برای FASDs پیشنهاد می‌کند که حاوی اطلاعاتی در مورد رویکردهای شایع تشخیصی، خصوصیات مشترک کودکان مبتلا به FASDs، ابزار تشخیصی، الگوریتمی برای ارزیابی، یک چک‌لیست و دستورالعمل‌هایی برای تشخیص و ارجاع بیماران است.