مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان

کیک

این کیک لیمویی آرد ندارد  و رویش سس مخصوص دارد با مواد خیلی ساده کیک خیلی لذیذی می توان درست کرد این کیک بسیار متفاوت است من که خیلی پسندیدم بخاطر همین خواستم با شما به اشتراک بگذارم این مقدار برای 8 نفر است

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1 لیوان

نشاسته ذرت 200 گرم

روغن مایع 1 لیوان

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 پاکت

رنده پوست 1 عدد لیمو

آب یک عدد لیمو

سس:

نشاسته ذرت  1 قاشق مربای سرپر

آب کمی کمتر  از 1 استکان

شکر 1 استکان

طرز تهیه :

شکر و تخم مرغ ها را با میکسر هم میزنیم سپس روغن مایع و نشاسته ذرت را اضافه میکنیم  اکنون وانیل و رنده پوست لیمو را می ریزیم حالا روی قسمتی از نشاسته بکینگ پودر می ریزیم سپس آبلیمو را روی بکینگ پودر می ریزیم حالا همه مواد رابا میکسر هم میزنیم حالا در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم در فر 150 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد وقتی ولرم شد  از قالب خارج میکنیم

طرز تهیه سس:

نشاسته ذرت را با آب باز میکنیم سپس شکر, آبلیمو , رنده پوست لیمو را می ریزیم در حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا به قوام بیاید سپس میگذاریم سرد شود وقتی کیک سرد شد با قاشق یا فرچه بدون اینکه به کیک آسیبی وارد شود می ریزیم 1-2 ساعت بعد می توانیم سرو کنیم

نکته مهم:

وقتی بکینگ پودر را روی آبلیمو ریختیم و به جوشش در امد سپس با میکسر مخلوط میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x