دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

16311394_l

اگر می خواهید دچار سرماخوردگی نشوید کافیست در جهت پیشگیری از ابتلا به آن کوشا باشید بهتر است از برخی مواد خوراکی مفید در این زمینه کمک بگیرید و سطح ایمنی بدنتان را بالا ببرید

متخصصان تغذیه معتقدند در حال حاضر مواد غذایی بسیاری وجود دارد که می‌تواند بهترین گزینه جهت پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا در دو فصل پاییز و زمستان باشد.

همچنین درحالیکه این مواد غذایی در تمام طول سال از جمله خوراکی‌های در دسترس به حساب می‌آید که افراد از آن‌ها مصرف دارند، افزایش میزان مصرف آنها در وعده‌های غذایی طی این شش ماه مقاومت بدن را در مقابل ویروس سرماخوردگی افزایش داده و در صورت ابتلا به آن، مدت زمان تداوم بیماری را کاهش می‌دهد.

از جمله مواد خوراکی که گزینه‌های مناسب برای ارتقاء سطح ایمنی، پیشگیری و درمان سریع آنفلوانزاست، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

موز: کارشناسان در بررسی انجام شده دریافتند «لکتین» موجود در موز در درمان سرماخوردگی در موش‌ها موثر است. همچنین این ماده در درمان بیماری‌های دیگری همچون سارس، مرس و حتی ابولا هم کمک کننده است. در حقیقت این ماده با چسبیدن به قند موجود بر سطح ویروس، مانع از ورود آن به سلول می‌شود.

کارشناسان همچنین با بیان اینکه لازم است آزمایش‌های بیشتری روی نمونه‌های انسانی انجام شود، اظهار داشتند: به هر حال مصرف این میوه به دلیل برخورداری از دو ویتامین C و B6 به عنوان ارتقاء دهنده سطح ایمنی توصیه می‌شود.

سبزیجات دارای برگ سبز تیره : اکثر افراد برای تامین ویتامین C مورد نیاز خود به هنگام سرماخوردگی به مصرف آب پرتقال رو می‌آورند اما باید در نظر داشت با خوردن این نوشیدنی مواد قندی وارد بدن خود کرده که التهاب زا هستند به همین دلیل می‌توان با مصرف انواع سبزیجات دارای برگ‌های سبز تیره این نیاز را بر طرف ساخت.

بادام: این خوراکی دارای ویتامین E است که طبق مطالعات انجام شده این ویتامین با تنظیم کردن سیستم ایمنی بدن موش‌ها، آن‌ها را در برابرعفونت‌های باکتریایی عامل ذات الریه مصون نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دیسکاوری نیوز، لوبیا از جمله دیگر مواد خوراکی است که مصرف آن در این دو فصل توصیه می‌شود. لوبیا به دلیل داشتن آهن به رساندن اکسیژن به سلول‌ها،‌ بافت‌ها و دیگر اعضای بدن کمک می‌کند و درصورتیکه بدن از وجود کافی این ماده محروم باشد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قرار می‌گیرد. آهن در انواع مختلفی از مواد خوراکی یافت می‌شود که می‌توان به لوبیا اشاره کرد.

(ایسنا)

5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1394 توسط با موضوع بیماری ها
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x