11311408_1589326757873614_169456711_n

سعی کنید مصرف وعده صبحانه را هرچند ناچیز هم که شده از دست ندهید و بر مصرف آن توسط فرزندانتان اصرار بورزید چون بر یادگیری آن ها تاثیرات زیادی خواهد گذاشت و مانع آن خواهد شد

مسئول واحد تغذیه و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت ملکشاهی گفت: اگر مدت زمان ناشتایی طولانی شود، نگهداری قندخون در سطحی که مغز قادر به فعالیت طبیعی خود باشد، مختل شده و یادگیری و تمرکز حواس کمتر می‌شود.

«ثریا منصوری» در جلسه آموزشی که در مدارس مروج سلامت برای والدین دانش‌آموزان برگزار شد با اشاره به اهمیت صرف صبحانه برای دانش‌آموزان، اظهار کرد: نخوردن صبحانه در صورتی که تداوم یابد و به عادت تبدیل شود، علاوه بر عوارض فوق موجب کمبود دریافت سایر مواد مغذی مورد نیاز فرد می‌شود.

وی افزود: با حذف صبحانه از وعده‌های غذایی، مواد مغذی که در این وعده دریافت می‌شود، در وعده‌های دیگر جایگزین نخواهد شد و در نتیجه کمبود کالری، ویتامین‌ها و املاح ایجاد می‌شود.

مسئول واحد تغذیه و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت ملکشاهی اضافه کرد: برای اینکه کودکان سنین مدرسه، اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند باید شام را در ساعات ابتدای شب صرف کرده و تا حد امکان کودکان در ساعت معین و ترجیحا زود بخوابند.

منصوری خاطر نشان کرد: خانواده‌ها باید صبح زودتر بیدار شده پس از شستن دست و صورت، کمی نرمش کنند تا برای صرف صبحانه اشتها پیدا کنند. والدین باید صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همگی دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشد.

وی چند نمونه از مواد غذایی کامل و مقوی را به مادران جهت استفاده در وعده صبحانه توصیه کرد و گفت: برای صبحانه از فرنی (آرد برنج یا آرد گندم همراه با شیر و شکر)، شیر برنج، حلیم و عدسی که اغلب مورد علاقه کودکان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند، نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و کره و مربا، نان و کره و خرما، همراه با یک لیوان شیر و فرآورده‌های غلات مثل شیرین گندمک همراه با شیر می‌توان استفاده کرد.

ایسنا