شکرپاره

اگر در جستجوی  یک شیرینی خوشم طعم  هستید من شکر پاره را به شما پیشنهاد می کنم اما این بار شکرپاره سیب .با این شیرینی میتوانید از مهمانتان پذیرایی کنید

مواد لازم:

آرد 3 لیوان

تخم مرغ 2  عدد

آرد سمولینا 1 استکان

کره 150 گرم

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 پاکت

ماست 1 قاشق

برای پر کردن:

سیب 3 عدد

دارچین 1 قاشق مربا

پودر فندق 2 قاشق

شربت:

شکر 4 لیوان

آب 4 لیوان

آبلیموی تازه  نصف عدد

طرز تهیه :

پوست سیب ها را گرفته و رنده میکنیم در تابه سیبها را گذاشته  و میگذاریم بپزد قبل ازاینکه زیرش را خاموش کنید اول دارچین  و پودر فندق را می ریزیم  هم زده از حرارت برمیداریم  و میگذاریم سرد شود برای درست کردن خمیر در کاسه آرد می ریزیم, سپس آرد سمولینا, وانیل, بکینگ پودر را می ریزیم وسطش را باز کرده تخم مرغ ها , ماست و کره نرم شده از قسمت وسط شروع به مخلوط کردن میکنیم خمیرنرمی بدست می آید از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد میکنیم  ورویش را ملایم فشار می دهیم و در سینی فر چرب شده میچینیم رویش خمیر زرده تخم مرغ میچینیم و داخلش مواد سیب را میگذاریم در فر180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد مواد شربت را در قابلمه می ریزیم تا شربت درست شود شربت باید ولرم و  شیرینی گرم باشد  روی شیرینی می ریزیم تا به خوردش برود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد