اکلر22

این سری میخواهیم شیوه درست کردن نان خامه ای را آموزش دهیم این شیرینی بیشتر برای کسانی است که خوش سلیقه هستند و اصولا حوصله شیرینی پذیری را دارند و از خود علاقه نشان میدهند این شیرینی  وقتی در منزل درست می شود هم بهداشتی تر  سالم تر است و هم ارزان در می آید

 

مواد لازم:

کره 150 گرم

آب 1.5 لیوان

آرد 1.5 لیوان

تخم مرغ متوسط 4 عدد

کرم:

شیر 2 لیوان

شکر 2 استکان

آرد 1 استکان

نشسته 1 قاشق

زرده تخممرغ 2 عدد

وانیل 1 پاکت

کره نصف قاشق

رویه:

سس شکلاتی آماده 1 پاکت

شیر 2.5 لیوان

پودر پسته

پودر نارگیل

اکلر

اکلر1

اکلر2

اکلر3

اکلر4

اکلر5

اکلر6

اکلر7

اکلر8

اکلر9

اکلر01

اکلر11

اکلر12

اکلر13

اکلر14

 

اکلر15

اکلر16

اکلر17

اکلر18

اکلر19

اکلر20

اکلر21

طرز تهیه :

در یک قابلمه آرد  و کره می ریزیم  و در حرارت قرار میدهیم و گاها هم میزنیم و میگذاریم بجوشد وقتی جوشید  1.5 لیوان آرد می ریزیم و  و تند تند هم میزنیم این مخلوط خودش به شکل توپ در می آید  وقتی به شکل خمیر در آمد  2 دقیقه تند تند هم میزنیم  تا بپزد از حرارت برمیداریم و گاها هم میزنیم  وقتی ولرم شد  4 عدد تخم مرغ را ریخته و با میکسر هم میزنیم  حتما تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم این نکته بسیار مهمی است که باید رعایت کنید وقتی تخم مرغ ها را ریختیم خمیرنرم و چسبناکی بدست می آید. حالا در قیف می ریزیم  و در کاغذ روغنی قالب می زنیم و در سینی فر  به فاصله 1 سانت به درازای 5-6 سانت می ریزیم تا وقتی خمیر تمام شود این کار را میکنیم  چون خمیر چسبندگی دارد با قاشق خیس  رویش را درست میکنیم  می توانید با انگشت هم صاف کنید

در فر 180 درجه  بمدت نیم ساعت قرار میدهیم تا وقتی پخت به هیچ وجه در فرر ا باز نمیکنیم  وقتی پخت 10 دقیقه  داخل فر بماند اگر همان لحظه از فر در بیاورید خمیر خراب می شود سپس از فر در اورده تا کاملا سرد شود. حالا برای درست کرم  داخلش  در قابلمه  2 لیوان شیر, 2 استکان شکر,آرد 1 استکان, 1 قاشق نشاسته  و 2 عدد زرده تخم مرغ می ریزیم  و خوب هم میزنیم  در حرارت گذاشته  تا به قوام بیاید در آخر نصف قاشق کره ریخته هم زده و میگذاریم سرد شود سپس سس شکلاتی را در قابلمه ریخته و طبق دستور روی پاکت 2.5 لیوان شیر می ریزیم و سریع هم میزنیم  و گاها هم میزنیم تا رویه نبندد میگذاریم سرد شود خودتان هم میتوانید سس شکلاتی درست کنید

حالا  وقتی نانها سرد شد نصف کرده  و خامه را در قیف ریخته ود درقسمت زیر نانها می ریزیم  ورویش را در روی خامه می گذاریم رویش سس شکلاتی می ریزیم  رویش پودر پسته و نارگیل ریخته سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد