بقچه

بقچه ها انواع گوناگونی دارند که شاید در کشور ما تازه جا افتاده باشند ولی غذاهای خمیری مخصوص کشور ترکیه است  این بقچه طعم خوشایندی دارد و حتما ارزش دارد که شما هم آن را درست کنید و یک عصرانه سالم را در کنار خانواده داشته باشید

مواد لازم:

روغن زیتون 1 استکان

ماست 1 استکان

تخم مرغ 1 عدد _ سفیده برای داخل زرده برای رویش)

سرکه 3 قطره

نمک 1.5 قاشق چای

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد به اندازه لازم

مواد داخلی:

پنیر سفید,پنیر پیتزا-پنیر لر- جعفری- شوید

رویه:

کنجد تفت داده شده

بقچه1

طرز تهیه :

ماست, زیتون,روغن,سفید تخم مرغ, را دریک کاسه می ریزیم رویش مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را می ریزیم و خوب ورز میدهیم  تا خمیر شود تکه هایی به اندازه گردو برمیداریم  و مواد داخلی را می گذاریم و شکل دلخواه می دهیم  و در سینی فر چرب شده قرار میدهیم رویش زرده تخم مرغ و کنجد تفت داده شده می ریزیم و در 180 درجه تا رویش طلایی شود وقتی ولرم شد سرو میکنیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد