457587

چگونه می توانیم از خرخرکردن اطفال در خواب جلوگیری کنیم و مانع بروز آن شویم راههای درمانی مناسب در این زمینه کدامند و چه عواملی در بروز این حالت روی کودک تاثیرگذار هستند خرخر اطفال را باید جدی بگیرد و در جهت رفع آن عمل کنید

یک کارشناس طب سنتی تدابیر خرخر کردن کودکان در خواب را تشریح کرد.

 سید جواد علوی درباره تدابیر خرخر کردن کودکان در خواب اظهار داشت: خرخر کردن کودکان به دلیل غلبه سردی و تری در مغز است.

به گفته وی اگر خرخر در نوزادان شیرده رخ می‌دهد بهتر است مادر شیرده از مصرف غذاهای سَر و تَر پرهیز کند و به نوزاد بیش از حد شیر ندهند؛ مادر غذایش را باید اصلاح کند و همراه با غذا آب یا سالاد یا مخلفات دیگر نخورد.

این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: برای رفع خرخر در کودکانی که غذا می‌خورند, دادن شربت عسل به کودک و هر بار به میزان کم به کودک آب و عسل بدهند.
علوی افزود: اضافه کردن کمی ادویه زیره در غذای کودک بسیار کمک کننده است، همچنین به بچه به زور غذا ندهند و زمانی که کودک اشتهای واقعی پیدا کرده است, غذا به او بدهند.

وی بیان داشت: اگر هوا سرد است سَر کودک را بپوشانند و سر کودک با هوای سرد مواجه نشود، همچنین به کودک آب یخ ندهند چرا که خرخر را تشدید می‌کند؛ گریه برای بچه‌ای که در خواب خرخر می‌کند خوب نیست.

این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: پشت گوش, روی سینه و روی گلو بچه را روغن سیاه دانه بمالند. گاهی وقت‌ها مکیدن نبات خیلی مفید است، همچنین خرخر کودکان با مصرف غذاهای چرب تشدید پیدا می‌کند.

تسنیم