موسیر-480x334
 بهتر است با موسیر علیه انواع سرطان ها مقابله کنید و آن ها را شکست دهید و از بروز آن ها در بدنتان پیشگیری کنید موسیر یکی از بهترین و مفید ترین سبزیجات است که در کشور هایی مانند فرانسه به جای پیاز از آن استفاده می شود

مصرف موسیر در فرانسه بسیار رایج است، موسیر نسبت به پیاز برای پخت مناسب‌تر می‌باشد (به ویژه برای افرادی که به طعم و بوی پیاز حساس هستند).

سیده سارا حکیم؛ کارشناس ارشد علوم تغذیه دانشگاه تهران نوشت: این سبزی بومی مدیترانه می‌باشد و از نظر گیاه‌شناسی، آلیوم آسکالونیکوم نامیده می‌شود. نام گیاه‌شناسی آن از آسکالون که شهری در جنوب فلسطین می‌باشد، مشتق شده است و احتمالا منشاء این سبزی از این منطقه می‌باشد. این گیاه جزء خانواده سیر و پیاز است، اما فاقد بوی سولفوریک قوی و بخارات آزاردهنده می‌باشد. مصرف موسیر در فرانسه بسیار رایج است، موسیر نسبت به پیاز برای پخت مناسب‌تر می‌باشد (به ویژه برای افرادی که به طعم و بوی پیاز حساس هستند). موسیر نسبت به پیاز شیرین‌تر و هضم آن نیز آسانتر است.

اغلب قسمت‌های بالایی برگ دور ریخته می‌شوند، اما این قسمت‌ها سرشار از ویتامین و قابل استفاده در سالاد هستند. همچنین می‌توان آنها را به صورت پخته مصرف نمود. موسیر سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک، کلسیم و آهن است و منبع خوبی از پروتئین محسوب می‌شود، بنابراین یک سبزی مفید برای سبزی‌‌خواران می‌باشد.موسیر دارای ترکیبات سولفوری مانند آلی پروپیل دی سولفین و فلاوونوئیدهایی از قبیل کوئرستین است.

بررسی‌ها نشان داده‌‌اند افرادی که به میزان زیادی از فلاوونوئیدها مصرف می‌کنند، شانس پیشرفت سرطان، بیماری‌های قلبی و دیابت در آنها کاهش می‌یابد. از دیگر خواص فلاوونوئیدها، اثرات آنتی باکتریال آنها می‌باشد. همچنین این مواد، دارای خواص ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد آلرژیک هستند. موسیر در حذف سموم از بدن، به کبد کمک می‌کند.

همچنین موسیر حاوی ساپونین‌ها می‌باشد که این ماده در مهار و کشتن سلول‌های سرطانی نقش دارد. علاوه بر آن موسیر دارای خواص شفابخش زیادی است که از آن جمله می‌توان به تولید پروستاگلاندین‌ها و رقیق نمودن خون اشاره نمود.
زندگی آنلاین