12-pogaca

این نان اگر دو روز هم در یخچال بمود مثل پنبه نرم است و اصلا سفت نمی شود من این را درست دو روز قبل درست کرده و به پیکنیک بردم مثل روز اول نرم و تازه مانده بود

مواد لازم:

آب معدنی گاز دار نصف شیشه

شیر ولرم نصف لیوان

روغن مایع  نصف لیوان

تخم مرغ 1 عدد

نمک نصف قاشق مربا

شکر 1 قاشق

خمیر مایه نصف پاکت

آرد 3.5-4 لیوان

رویه:

زرده تخم مرغ

1-pogaca

2-pogaca

3-pogaca

4-pogaca

5-pogaca

6-pogaca

7-pogaca

8-pogaca

9-pogaca

10-pogaca

11-pogaca

طرز تهیه :

در یک کاسه شیر ولرم, آب گاز دار, خمیر مایه,شکر ریخته با دست ورز میدهیم 3-4 دقیقه بماند سپس  تخم مرغ و روغن مایع و نمک را به خمیر اضافه میکنیم  دوباره هم میزنیم  در آخر  آرد را کم کم می ریزیم  خمیرنرمی بدست می آید  خوب ورز میدهیم . روی خمیر را پوشانده در جای ولرم بمدت 1 ساعت استراحت می دهیم  سپس خمیر را به 14 قسمت تقسیم کرده و گرد میکنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مثل تصویر مدل میدهیم  در سینی هم 15 دقیقه استراحت داده  و زرده تخم مرغ می مالیم رویش سیاه دانه و کنجد می مالیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 25 دقیقه بپزد تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد