porkhori

 

شاید بارها و بارها درباره اختلال بی اشتهایی – پرخوری شنیده یا مطالبی در این زمینه خوانده باشید، اما خیلی از آدمها هستند که فقط از اختلال پرخوری رنج می برند.

میلیون ها نفر در سراسر دنیا به این بیماری مبتلا هستند، پرخوری می تواند به چاقی منجر شده و همین امر به نوبه ی خود برخی بیماری های خاص را به وجود بیاورد. اختلال پرخوری را با حملات پرخوری در میهمانی ها یا عروسی ها اشتباه نگیرید! وقتی شما دائما بیشتر از نیازتان بخورید، و به طور نگران کننده ای این کار را به طور منظم انجام دهید، پس همه ی نشانه های یک فرد مبتلا به پرخوری را دارید.

 

*احساس شما نقش بزرگی در پرخوری دارد. احساس شادی، ناراحتی، خشم یا درد می تواند باعث وابستگی شما به غذا خوردن شود. این الگوها را شناخته و یاد بگیرید چطور با آنها کنار بیایید.

*چیزهایی که باعث شروع پرخوری می شود را شناسایی کنید. بیشتر اوقات ما حتی متوجه نمی شویم که در حال پرخوری هستیم، تا زمانی که شخص دیگری به ما تذکر دهد. تنهایی احساس دیگری است که باعث پرخوری می شود.

*دفعه بعدی که یک بسته چیبس برداشتید حواس خودتان را به چیز دیگری پرت کنید. از خودتان بپرسید که آیا الان گرسنه هستید یا فقط حوصله تان سر رفته و بر اساس جوابی که به خود می دهید، یک تصمیم آگاهانه درباره خوردن یا نخوردن آن بگیرید.

*آیا وقتی که از غذا دور می مانید احساس درماندگی می کنید؟ از همسر، دوستان یا اعضای خانواده تان بخواهید به شما کمک کنند. درباره ترس ها و ضعف هایتان با آنها صحبت کرده و از مشاوره گرفتن از آنها دو دل نباشید. بعضی اوقات نمی توانید به تنهایی کار خاصی انجام دهید.

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد