5265
پیشنهاد می کنیم با خواص این میوه پاییزی بیشتر آشنا شوید و آن را بیشتر مصرف کنید این میوه فواید بی نظیری دارد که می تواند برای درمان بسیاری از عارضه ها در بدنتان مفید واقع شود با ما در ادامه مطلب همراه باشید

سید مهدی غضنفری پزشک متخصص فیزیولوژی،‌عضو هیئت علمی و مدیریت طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش  با اشاره به اینکه میوه نارس خرمالو برای درمان بیماری های گوارشی مفید است اظهار کرد: میوه نارس خرمالو به دلیل خاصیت قابض و جمع‌کننده‌ای که دارد برای درمان بیماری‌های گوارشی، اسهال خونی طولانی و مزمن، هضم غذا، سیستم تنفسی، نرم کردن سینه و گلو، برخی از آسم‌ها، سلامت دهان و لثه‌ها مفید است.
وی افزود: میوه خرمالو در حالت نارس و رسیده برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید است. البته باید با نظر متخصصان بیماری‌ها و عارضه‌های آنها درمان شود.
غضنفری تصریح کرد: میوه خرمالو برای درمان انواع سکسه‌ها مفیداست. میوه رسیده آن خاصیت ملینی دارد و برای درمان بیماری‌های مختلف مفید است. میوه رسیده،‌شل و میوه خرمالویی که به صورت حالتی، پخته شده درآمده باشد به عنوان مرهم نرم کننده دستگاه گوارش در رفع یبوست مفید است.
این پزشک متخصص فیزیولوژی تاکید کرد: برگ‌های خرمالو به صورت جوشانده آن برای درمان تب و سرفه بسیار مفید است و می‌توان به عنوان یک تب‌بر طبیعی از آن استفاده کرد.
وی ادامه داد: گل میوه خرمالو به صورت دمنوش بهترین دارو ، مقوی برای درمان بیماری‌های معده و عارضه‌های تهوع و استفراغ مفید است. از پوست درخت و چوب خرمالو به دلیل خاصیت قابض آن که به صورت قطعات جوشانده و صاف شود، به عنوان مرهمی موضعی برای درمان زخم‌ها مفید است.
غضنفری اظهار کرد: خرمالو نارس برای درمان عارضه‌های لثه و التهاب و خونریزی‌های لثه مفید است زیرا خرمالو به دلیل خاصیت قابض و جمع کننده ای خود لثه را سفت و محکم می‌کند.
میوه خرمالو در دو حالت نارس و رسیده برای درمان بسیاری از بیماری ها و عارضه های لثه مفید است.میوه نارس خرمالو را می توان روی لثه‌ها مالید و با ماساژ دادن عارضه‌های لثه‌ای را از بین برد.