fotolia_1220277_XS
 جوانه ها چه فوایدی برای سلامتی ما دارند و تا چه حد روی آن تاثیر میگذارند جوانه ها چه نوع ارزش غذایی دارند و چه خاصیتی برای بدن ما دارند و چرا متخصصین تغذیه این نوع خوراک یها را به ما پیشنهاد می کنند؟

دکتر اسلام درخشانپور متخصص طب سنتی عنوان کرد: جوانه‌هایی از جمله جوانه گندم، ماش، عدس و نخود فواید بسیاری دارند، چرا که زمانی که به صورت جوانه هستند خصوصیاتی که در حبوبات وجود دارد که چند برابر در خود دارند. از جمله باعث شادابی پوست و سلول‌های بدن می‌شوند.
وی افزود: جوانه به دلیل این که به صورت سبزیجات وجود دارند، حالتی تازه و شاداب پیدا می‌کند که سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین‌های لازم جهت انرژی سلول‌های بدن می‌باشند.
دکتر درخشانپور خاطرنشان کرد: علاوه بر مصرف دانه‌هایی همچون فندق، گردو، بادام و پسته توصیه می‌شود که برای تقویت سلول‌های مغز از جوانه‌ها آن هم به صورت خام استفاده شود. چرا که جوانه‌هایی از جمله گندم و ماش و نخود، علاوه بر تأثیرات مفیدی که بر روی غدد، کبد و سلول‌های خونی می‌گذارند و خون را شفاف کرده و باعث زلال و تصفیه شدن آن می‌شوند، موجب انرژی کافی برای فعالیت‌های سلول‌های مغزی می‌گردند چرا که منبع غنی پروتئین ویتامین‌های لازم برای شادابی و بهبود عملکرد سلول‌های کبدی، خونی و همچنین مغز می‌باشند. به همین دلیل است که خوردن جوانه‌ها به حرکت راحت و سریع خون در بدن و رسیدن آن به مغز و تقویت و تغذیه‌ی سلول‌های مغزی کمک کرده و علاوه بر این که موجب تندرستی و زیبایی پوست می‌شود حافظه را نیز تقویت کرده و تمرکز را افزایش می‌دهد.
وی در پایان عنوان کرد: بهترین روش تغذیه از این جوانه‌ها این است که در هر مصرف روزانه، 2 الی 3 قاشق جوانه را بر روی سالاد ریخته و به همراه روغن زیتون و لیمو ترش تازه مصرف کنیم و سعی کنیم هر بار جوانه‌ی مصرفی خود را عوض کنیم.
باشگاه خبرنگاران جوان