tabule11این سالاد از سالادهای محبوب بین ترکیه ای هاست برای درست کردن آن از بلغور استفاده می شود ولی در این سالاد انار به آن طعم خوبی داده است می توانید این سالاد را برای مهمانتان هم درست کنید

 

مواد لازم:

بلغور نصف لیوان

فلفل قرمز متوسط 1 عدد

انار بزرگ 1 عدد

خیارشور 5 عدد

گردوی نیم کوب شده نصف استکان

جعفری نصف دسته

شوید نصف دسته

رب انار 3 قاشق

روغن زیتون

آب لیموی تازه نصف عدد

نمک

tabule

tabule1

tabule2

tabule3

tabule4

tabule6

tabule7

tabule8

tabule9

 

 

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه بلغور می ریزیم  سپس 1 لیوان آب می ریزیم  در حرارت قرار میدهیم تا وقتی آبش را بکشد میپزیم گاها هم میزنیم  وقتی پخت میگذاریم سرد شود شوید و جعفری را ریز خرد میکنیم  فلفل قرمز و خیار شور را ریز خرد میکنیم دانه های انار را می ریزیم . در یک کاسه بلغور پخته شده, شوید و جعفری ریز خرد شده , فلفل قرمز و خیار شور خرد شده  را ریخته در آخر انار و گردو ,روغن زیتون, آبلیموی تازه, رب  انار و نمک ریخته خوب مخلوط میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد