کوفتهاین کوفته وقتی مقدار گوشت کم و مقدار تره رنگی زیاد باشد خوشمزه تر می شود حتی کسانیکه تره فرنگی دوست ندارند  وقتی ان را به شکل کوفته درست کنید خوششان خواهد آمد

مواد لازم:

تره فرنگی 125 گرم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

تخم مرغ 1 عدد

داخل نان باگت  2 عدد یا سیب زمینی پخته رنده شده

تخم مرغ 1 عدد

نمک 1 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه 1 قاشق چای

برای آغشته کردن کوفته:

آرد 1 استکان

تخم مرغ هم زده شده 1 عدد

روغن مایع

طرز تهیه :

قسمت سبز تره فرنگی ها را هم استفاده میکنیم ابتدا تره فرنگی هارا بعد از تمیز کردن خرد میکنیم  در قابلمه ریخته و آب می ریزیم  بعد از جوشیدن 25 دقیقه میگذاریم بپزد تا نرم شود سپس از صافی رد کرده تا آبش برود و اصلا آب اضافی نداشته باشد حالا در یک ظرف تره فرنگی ها, گوشت چرخ کرده, داخل نان باگت,تخم مرغ , نمک و فلفل  می ریزیم و بمدت 5 دقیقه ورز میدهیم و در یک ظرف دربسته یا کاغذ محافظ قرار داده تا دریخچال میگذاریم بمدت 1 ساعت بماند سپس دست ها را خیس کرده و شکل کوفته می دهیم  اول در آرد  سگس در تخم مرغ می غلطانیم در تابه روغن ریخته وقتی گرم شد  سرخ میکنیم  در حوله کاغذی می ریزیم تا روغن اضافی ان برود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد