565ffed96f8a5

طبخ انواع غذاهای ما ایرانی ها با روغن همراه است بهتر است در این زمینه در روش پخت خود تغییراتی جهت سلامتی تان بدهید و از زیاده روی در مصرف روغن در غذاهایتان بپرهیزید و سلامت خود و خانواده تان را در خطر نیندازید

 پخت و پز با مقدار کمی روغن عطر و طعم مواد غذایی را حفظ می‌کند، در صورتی که از روغن‌های سالم برای این کار استفاده کنید.

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند:

از روغن کانولا برای سرخ کردن استفاده کنید تا عطر و طعم ملایمی به مواد غذایی داده شود.

روغن زیتون می‌تواند هم طعم دهنده خوبی باشد و هم برای کباب کردن مواد غذایی استفاده شود.

روغن بادام زمینی می‌تواند برای سرخ کردن و برشته کردن مواد غذایی استفاده شود.

روغن کنجد، عطر و طعم به مواد غذای می‌دهد و روغن نباتی گیاهی نیز همین خاصیت را دارد.

تمامی این روغن‌ها حاوی چربی‌های غیر اشباع هستند و می‌توانند سلامت مواد غذایی را حفظ کنند.

مدیسین نت