2b152726c15c9e8c0173b9d1140da5e9

این غذای بسیار لذیذ و خوش طعم پیشنهاد امروز ما برای طبخ است در این برنج از کدوحلوایی استفاده می شود و برای تزیین آن نیز از بادام و زرشک،امیدواریم تهیه کنید و لذت ببرید این پلو بسیار مفید و مغذی است چون حاوی سبزیجاتی مانند کدوحلوایی است

 فصل که عوض می شود طبیعی است که در سبد سبزیجات ما هم  محصولات مربوط به همان  فصل جدید دیده شود. در واقع  بهتر است ما در هر فصل ازسبزیجات همان فصل در پخت غذاهایمان استفاده کنیم. پاییز هم که فصل کدو حلوایی است. شما می توانید با این سبزی خوش رنگ پاییزی  انواع و اقسام غذاهای خوشمزه را بپزید. این پلوی مخلوط را حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • ٣ پیمانه  برنج
  • 500 گرم کدوحلوایی
  • ٢عدد پیاز درشت
  • ٢ ق س زرشک
  • ٢ ق س خلال بادام
  • ٢ ق س خلال پسته
  • ٢ق س شکر
  • 1 ق چ زعفران
  • 1 ق چ دارچین
  • 2  /1 ق چ پودر هل
  • 1 ق چ زردچوبه
  • به میزان لازم  نمک
  • به میزان لازم  روغن

طرز تهیه:

1. برنج راشسته و از چند ساعت قبل همراه با مقداری نمک خیس کنید. پیازها را به‌صورت نگینی ریز خرد کرده و در یک تابه مناسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. کدو حلوایی راشسته، پوست آن را بگیرید، سپس آن را به‌صورت نگینی درشت خردکنید. بهتر است بیشتر از قسمت گردن کدو حلوایی استفاده کنید.

2.  حالا کدوها را به پیازداغ اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. در این زمان زعفران، هل، دارچین، شکر و نمک را هم اضافه کنید.

3.    در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قراردهید. وقتی آب جوش آمد، برنج را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکشی کنید. حالا داخل قابلمه برنج را با مخلوط کدو لابه‌لای هم بریزید و سپس برنج را دم کنید.

4.  در یک تابه زرشک، خلال پسته و بادام را با مقدار کمی روغن کمی تفت دهید. بعد از دم کشیدن پلو، آن را در ظرف موردنظر کشیده و با زرشک و خلال بادام و پسته تزیین کنید.

مجله آشپزی مثبت – محبت صالحی