بورک۲

اگر اهل پیراشکی خوردن هستید این پیراشکی متفاوت را هم بهتر است امتحان کنید در ادامه این آموزش را بخوانید

مواد لازم:

آرد ۵ لیوان

نمک ۱ قاشق مربا خوری

روغن مایع ۲ قاشق

آب کمی بسته به غلظتش دارد

مواد داخلی:

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

بادمجان ۲ عدد

پیاز ۲عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

فلفل سبز ۱ عدد

رب ۱ قاشق

روغن مایع نصف استکان

فلفل سیاه-پاپریکا- زیره- نمک

بورک

بورک۱

طرز تهیه:

در یک کاسه مواد خمیر را ریخته و با هم مخلوط کرده تا خمیر شود و آب را در آخر کم کم میریزیم  تا قوام دار شود سپس نیم ساعت استراحت می دهیم  ورویش را می پوشانیم در جای گرم قرار میدهیم . پیاز,گوجه فرنگی, فلفل و بادمجان را ریز خرد کرده  و گوشت چرخ کرده ر ا اضافه میکنیم و خیلی کم تفت می دهیم  از خمیر یک تکه برداشته  و به اندازه ظرف باز میکنیم  و در نصف خمیر مواد را می ریزیم  و خمیر را می بندیم  در ساچ یا تابه تلفون هر دو طرفش را سرخ میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد