کوفته13اگر مهمان دارید و دنبال یک خوراک خوشمزه هستید توصیه ما همین غذاست درست کردن این غذا آسان است ولی باید به تنها چیزی که باید دقت کنید این است که بادمجانهای کوچک ولی چاق را انتخاب کنید اگر بادمجانها نازک بودند باید در هر یک دو بادمجان قرار دهید

مواد لازم:

بادمجان متوسط 3 عدد

گوشت چرخ کرده نیم چرب 300 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

آرد سوخاری 1 قاشق

سیر 2 حبه

نمک و فلفل سیاه و آوشن- زیره- پاپریکا

کوفته

کوفته2

کوفته3

کوفته4

کوفته5

کوفته65

 

 

 

کوفته7

کوفته8

کوفته9

کوفته10

کوفته11

کوفته12

 

طرز تهیه :

بادمجانها را شسته و خشک میکنیم  با چاقو چند جای آن را سوراخ کرده سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم  در فر 250 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 40 دقیقه بپزد سپس از فر در آورده و میگذاریم سرد شود سپس پوستش را در آورده. در یک ظرف 300 گرم گوشت چرخ کرده ریخته رویش پیاز رنده شده و سیر را ریخته  در آخر آرد سوخاری, نمک و ادویه جات را می ریزیم و خوب ورز میدهیم روی میز کار کاغذ محافظ پهن کرده  از مواد کوفته ریخته  و با دست پهن میکنیم  در وسطش 1 عدد بادمجان کبابی پوست کنده  قرار میدهیم  و میبندیم ( مثل تصویر) در سینی فر قرار میدهیم رویش روغن زیتون مالیده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  تا رویش طلایی شود سپس برش زده و گرم سرو میکنیم. این مقدار برای 3 نفر است


این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد