شیرینی با طعم تارت13

هر زمان که خواستید به مهمان ارزش بدهید  از این شیرینی های خوشمزه مارمالادی درست کنید با چای یا قهوه به مهمان بدهید  مزه بادامی و مارمالادی این شیرینی معرکه است  و به انسان انرژی میدهد

مواد لازم:

کره سرد 200 گرم

پودر قند  نصف استکان

آرد 5 استکان

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

برای تزیین :

بادام 1.5 لیوان

شکر 1 لیوان

تخم مرغ کوچک 1 عدد

مواد میانی:

مارمالاد تمشک

شیرینی با طعم تارت

شیرینی با طعم تارت1

شیرینی با طعم تارت2

شیرینی با طعم تارت3

شیرینی با طعم تارت4

شیرینی با طعم تارت5

شیرینی با طعم تارت6

شیرینی با طعم تارت7

شیرینی با طعم تارت8

شیرینی با طعم تارت9

شیرینی با طعم تارت10

شیرینی با طعم تارت11

شیرینی با طعم تارت12

طرز تهیه :

برای درست کردن شیرینی در کاسه آرد و پودر قند را مخلوط میکنیم  و کره  خرد شده را ریخته و  دست را به آرد آغشته میکنیم  سپس تخم مرغ را ریخته  ورز داده تا خمیر شود اگر خمیر نشد خیلی کم آب بریزید در کاغذ محافظ گذاشته  و نیم ساعت استراحت می دهیم

برای قسمت کناری بادام خیلی ریز شده و پودر قند را با هم م خلوط کرده تخم مرغ را اضافه میکنیم در یخچال قرا رمیدهیم.

خمیر را از یخچال در آورده  وروی کاغذ روغنی قرار داده ورویش کاغذ محافظ می کشیم  با وردنه به قطر 1 سانت باز میکنیم  و قالب می زنیم  وروی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی های قالب زده را می چینیم برای یک سینی 16 عدد جا می شود حالا مخلوط بادام را از یخچال در آورده  و تکه هایی برداشته و  دایره های گردی درست میکنیم  و در کناره های شیرینی قرار می دهیم ( مثل تصویر) وقتی تمام شد وسطش مارمالاد می ریزیم  و در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا زیرش طلایی شود وقتی سرد شد سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد