سوپ1

برای روزهای سرد سال که پیش رو داریم برایتان سوپ آموزش میدهیم انواع و اقسام سوپها که مناسب این فصل هستند  در روزهای آینده آموزش خواهیم داد  که به منوی غذای خود اضافه کنید در این بخش می خواهیم سوپ اسفناج و تره فرنگی آموزش دهیم:

 

مواد لازم:

کره 4 قاشق

اسفناج 200 گرم

نخود فرنگی پخته 3 لیوان

پیاز 1 عدد

هویج 1 عدد

شیر نصف لیوان

آبگوشت 6 لیوان

شوید نصف دسته

نمک و فلفل

طرز تهیه :

در یک تابه کره را ریخته پیاز خرد شده را می ریزیم تا تفت داده شوند وقتی تفت داده شد هویج مکعبی خرد شده و اسفناجهای شسته و خرد شده( اگر ازفریزر در میآورید باید فشار دهید تا آبش برود) و به تفت دادن ادامه میدهیم سپس نصف آبگوشت, شیر ع نمک و فلفل سیاه ریخته می گذاریم بجوشد حالا بقیه آبگوشت و نخود فرنگی های پخته و پوره شده را می ریزیم  در ظرف کشیده رویش را با شوید خرد شده تزیین میکنیم . این مقدار برای 6 نفر است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد