670px-Power-Nap-Step-5-Version-2

خواب روزانه موجب چه تغییراتی در بدن ما می شود و زمان مناسب آن چه میزان باید باشد طولانی یا کوتاه بودن آن چه عوارض و مضراتی دارد پیشنهاد متخصصین در این زمینه چیست و علم پزشکی اثرات سود و زیان چرت زدن را چگونه بیان می کند

 دقت در ساعت و میزان خواب روزانه باعث سلامت و آرامش خواب شبانه می‌شود.

مرتضی مشایخی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با بیان این که خواب در طول روز نباید طولانی باشد، افزود: باید سعی شود که خواب به هنگام روز نباید خیلی طولانی باشد و خوابی در حدود یک ساعت کافی است تا خستگی را رفع کند.

دکتر مشایخی در ادامه افزود: در صورت طولانی بودن خواب به هنگام روز، خواب شبانه دچار اختلال و به هم ریختگی می شود و از آنجایی که ‌آرامش و استراحتی که بدن به هنگام خواب شبانه به دست می‌آورد در خواب روز یافت نمی‌شود، توصیه می‌شود افراد خواب روزانه را جایگزین آرامش خواب شبانه نکنند.

وی ادامه داد: نکته دیگری که افراد در استراحت‌های روزانه خود باید به آن توجه کنند ساعتی است که به استراحت و خواب می‌گذرد، ساعتی که انتخاب می‌شود برای خواب روزانه باید سعی شود حد فاصل بین ساعت بیدار شدن از خواب به هنگام صبح و ساعت به خواب رفتن شبانه باشد.

این کارشناس ارشد روانشناس بالینی با بیان نکته مهم دیگری در این رابطه گفت: در علم پزشکی ثابت شده است که خواب پس از غذا خوردن  اثرات سوء بر بدن و سلامت آن دارد که از این رو افراد جداً از این عمل خودداری نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان