tarcinli-un-kurabiyesi-resimli-yemek-tarifi(11)

این شیرینی ساده عصرانه محبوب در کشور ترکیه است و برای رویه  آن از پودر قند و دارچین استفاده شده است که طعم آن را خوشمزه تر کرده است این هم آموزش تصویری این شیرینی:

مواد لازم:

کره یا روغن جامد 125 گرم

شکر نصف لیوان

آرد 1.5 لیوان

برای آغشته کردن:

شکر 1.5 استکان

دارچین 1 قاشق مربا خوری

شیرینی

شیرینی 1

شیرینی 2

شیرینی5

شیرینی4

شیرینی7

 

 

طرز تهیه :

در یک ظرف کره ریخته رویش  شکر را ریخته و آرد را کم کم میریزیم  خمیر نرمی است که به دست نمی چسبد. سپس تکه های به اندازه گردو برداشته در دست گرد کرده و  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را می چینیم  در فر 160 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا به مدت 20 دقیقه بپزد. وقتی شیرینی ها پخت 5 دقیقه می گذاریم ولرم شود حالا دریک ظرف کوچک پودر قند و دارچین رار یخته با هم مخلوط کنید و شیرینی ها را در این مخلوط آغشته کنید و در ظرف میچینیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.