474

افرادی که مزاجی سرد دارند تحت تاثیر چه بیماری هایی قرار میگیرند و آیا مزاج سرد روی مغز ما می تواند تاثیرگذار باشد و موجب وارد شدن آسیب به آن شود ؟طب سنتی چه توصیه های درمانی برای این افراد دارد؟

عضو مؤسسه تحقیقات حجامت ایران با اشاره به اینکه گرم نگه داشتن مغز مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها می‌شود، گفت: همه مردان در گذشته کلاه یا دستار به سر می‌بستند و حافظه آنان تا سنین بالا قوی و فعال بود.

سعید نظری درباره ارتباط تغذیه و جلوگیری از آلزایمر در افراد گفت: یکی از دلایل ایجاد آلزایمر این است که ندانیم هر بدنی از چه مزاجی برخوردار است، نکته قابل توجه این است که حتی اعضا و جوارح فرد نیز دارای طبع‌های مختلفی هستند به عنوان مثال مزاج قلب گرم و‌ تر و مزاج مغز سرد و‌ تر است.

وی در ادامه افزود: اگر سردی در مغز تشدید شود حتی با وجود اینکه سن فرد پایین است در عملکرد مغز مشکل ایجاد می‌شود، به این دلیل که هر عضوی از بدن در شرایط ایده آل می‌تواند بهترین عملکرد خود را داشته باشد.

پرهیز از خوردن شیر و چیپس در شیرخواران

این پزشک عمومی با انتقاد از اینکه هم اکنون عمده غذاهای جوانان برنج، سیب زمینی یا فست فود‌ها هستند، ابراز کرد: متاسفانه فست فود‌ها تولید خلط سوداوی یعنی سرد و خشک می‌کنند؛ یکی از اشکالاتی که دیده می‌شود این است که به مادر شیرده و نوزاد شیرخوار چیپس داده می‌شود و به دلیل طبع سرد شیر و سیب زمینی پس از مصرف این دو ماده با یکدیگر نوزاد تا چند روز دچار یبوست خواهد بود.

عضو موسسه تحقیقات حجامت ایران تصریح کرد: در جامعه ما یبوست غوغا می‌کند و ام الامراض محسوب می‌شود و به دلیل تغذیه نامناسب ضعف حافظه و بسیاری از بیماری‌های مغز و اعصاب در جوانان ما دیده می‌شود؛ در گذشته همه مردان کلاه یا دستار به سر می‌بستند و با این روش همیشه سر خود را گرم نگه می‌داشتند که دچار سینوزیت نمی‌شدند و حافظه آنان تا سنین بالا قوی و فعال بود.

نظری، با اشاره به اینکه افراد سرد مزاج پیش از خواب 3 تا 4 عدد خرما مصرف کنند، خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود پیش از خواب هیچ غذایی با مزاج سرد مصرف نشود همچنین افرادی که کمبود حافظه دارند دانه‌ای با نام سُعد کوهی را با کندر، زعفران و عسل بکوبند با آب مخلوط کنند و چند مرتبه مصرف کنند تا مزاج مغز آنان گرم شود.

فارس