دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
Dollarphotoclub_62568060
آیا می دانستید مصرف انواع غذاهای فرآوری شده می توان تاثیرات نامطلوب زیادی بر سلامتی ما بگذارند و می توانند منشا ابتلای ما به انواع بیماری های خطرناک از جمله ام اس و دیابت باشند

گروهی از محققان با انتشار گزارشی از آخرین مطالعات‌شان در مجله Autoimmunity Reviews نتایج تازه‌ای درباره تاثیر غذاهای فرآوری‌شده ارائه کردند.

گروهی از محققان با انتشار گزارشی از آخرین مطالعات‌شان در مجله Autoimmunity Reviews نتایج تازه‌ای درباره تاثیر غذاهای فرآوری‌شده ارائه کردند. این محققان اظهار کردند خوردن غذاهای فرآوری‌شده می‌تواند روده‌ها را تا حدی ضعیف کند که خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمنی مثل دیابت نوع 1، بیماری سلیاک و بیماری ام‌اس را افزایش دهد.

این مطالعه از آن‌جایی شروع شد که دکتر تورشتن ماتیاس به همراه محققان دیگر متوجه شدند که بیماری‌های خودایمنی و مصرف غذاهای فرآوری‌شده در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است. آنان با توجه به همین نکته تصمیم گرفتند تا ارتباط بین این دو را بررسی کنند. نکته مهم دیگری که این تیم تحقیقاتی توضیح می‌دهد این است که بسیاری از بیماری‌های خودایمنی با اختلال در اتصالات تنگ (tight junctions) روده تحریک می‌شوند. این محققان در جریان مطالعه توانستند حداقل 7 افزودنی غذایی رایج (مثل گلوکز، گلوتن، سدیم، حلال چربی، اسیدهای آلی، ذرات نانومتریک و ترانس میکروبی) را شناسایی کنند که اتصالات تنگ روده را ضعیف می‌کند.

این محققان براساس یافته‌های‌شان اظهار کردند که مصرف غذاهای فرآوری‌شده، خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد. آنان تاکید می‌کنند که وضعیت مواد افزودنی غذایی به‌خوبی کنترل نمی‌شود و این یافته‌ها باعث نگرانی بیشتر دانشمندان می‌گردند.

 

5 1000
ارسال شده در 20 دی 1394 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x