دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
مواد سرطان ز مصرف سوسیس و کالباس گوشت های فرآوری شده گوشت فرآوری شده غذاهای فرآوری‌شده عوارض مصرف سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس
آیا می دانستید مصرف انواع غذاهای فرآوری شده می توان تاثیرات نامطلوب زیادی بر سلامتی ما بگذارند و می توانند منشا ابتلای ما به انواع بیماری های خطرناک از جمله ام اس و دیابت باشند

گروهی از محققان با انتشار گزارشی از آخرین مطالعات‌شان در مجله Autoimmunity Reviews نتایج تازه‌ای درباره تاثیر غذاهای فرآوری‌شده ارائه کردند.

گروهی از محققان با انتشار گزارشی از آخرین مطالعات‌شان در مجله Autoimmunity Reviews نتایج تازه‌ای درباره تاثیر غذاهای فرآوری‌شده ارائه کردند. این محققان اظهار کردند خوردن غذاهای فرآوری‌شده می‌تواند روده‌ها را تا حدی ضعیف کند که خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمنی مثل دیابت نوع 1، بیماری سلیاک و بیماری ام‌اس را افزایش دهد.

این مطالعه از آن‌جایی شروع شد که دکتر تورشتن ماتیاس به همراه محققان دیگر متوجه شدند که بیماری‌های خودایمنی و مصرف غذاهای فرآوری‌شده در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است. آنان با توجه به همین نکته تصمیم گرفتند تا ارتباط بین این دو را بررسی کنند. نکته مهم دیگری که این تیم تحقیقاتی توضیح می‌دهد این است که بسیاری از بیماری‌های خودایمنی با اختلال در اتصالات تنگ (tight junctions) روده تحریک می‌شوند. این محققان در جریان مطالعه توانستند حداقل 7 افزودنی غذایی رایج (مثل گلوکز، گلوتن، سدیم، حلال چربی، اسیدهای آلی، ذرات نانومتریک و ترانس میکروبی) را شناسایی کنند که اتصالات تنگ روده را ضعیف می‌کند.

این محققان براساس یافته‌های‌شان اظهار کردند که مصرف غذاهای فرآوری‌شده، خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد. آنان تاکید می‌کنند که وضعیت مواد افزودنی غذایی به‌خوبی کنترل نمی‌شود و این یافته‌ها باعث نگرانی بیشتر دانشمندان می‌گردند.

 

5 1000
ارسال شده در 20 دی 1394 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خانم های باردار با سن بالا بخوانند
  • مرطوب کردن هوای منزل چه فواید و مضراتی دارد؟
  • با سیر و پیاز بیشتر از صد سال عمرکنید
  • تازه ترین راههای درمانی برای انواع سردرد
  • صحبت های وزارت بهداشت در خصوص آنفلوآنزای مرغی
  • دردهای شدید تر از درد زایمان کدامند؟
  • استفاده از لیزر در دندانپزشکی
  • کاهش مصرف چه مواد غذایی انسان را دچار سوء تغذیه میکند
  • محبوبترین ها

  • 6 دلیل برای مصرف مرکبات تازه
  • بالاخره ناگت بخوریم یا نه؟
  • نسخه غذایی برای درمان فشار خون بالا
  • نمونه رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به کرون
  • با رژیم غذایی مدیترانه از بیماری های قلبی پیشگیری کنید
  • رژیم غذایی سالم برای تقویت بینایی
  • 10 روزه با چربی های خود خداحافظی کنید
  • اصول مهم انتخاب مواد غذایی در بیماران مبتلا به سرطان
  • رپورتاژ

  • جراحی زیبایی بینی دکتر عامری
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • دکتر نوروزعلی دندانپزشک زیبایی و ترمیمی
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x