کیک بهار

هنوز فصل بهار نیامده است ولی با کیک بهار  در خانه, آشپزخانه , روی میز می خواهیم حال و هوای بهار داشته باشیم

مواد لازم:

شکر 1 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

رنده پوست پرتقال 1 قاشق مرباخوری

کره 12 گرم

برگ اسفناج پوره شده 1 استکان

تمشک 1 استکان

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1 پاکت

آب پرتقال 2 قاشق

آرد 2 لیوان

طرز تهیه :

ابتدا کره و شکر را در ظرف ریخته و با میکسر هم میزنیم  تخم مرغ هار ار یخته و به همزدن ادامه می دهیم تا سفید رنگ شود.مخلوط آرد, بکینگ پودر و وانیل را با هم الک کرده  و کم کم  به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم   حالا این مخلوط را به 3 قسمت تقسیم میکنیم. به یکی رنده پوست پرتقال  و آب پرتقال می ریزیم  و در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم  به دومی تمشک پوره شده می ریزیم  این مخلوط کمی  آبکی می شود می توانید مقداری آرد بریزید و روی مخلوط پرتقالی می ریزیم و به سومی اسفناج پوره شده ریخته و مخلوط میکنیم  و در قالب می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  میگذاریم بپزد سپس از فر در آورده و میگذاریم سرد شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.