مشاوره زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید

مضرات اسمارتیز سن ابتلا به سرطان درمان سرطان روده‌بزرگ حساسیت سرطان روده بزرگ پیشگیری از سرطان‌ انواع سرطان ابتلا به سرطان سینه ابتلا به سرطان

مصرف شیرینی جات چه تاثیراتی روی بدن میگذارد آیا زیاده روی و افراط برای خوردن موادقندی می تواند ما را در معرض انواع سرطان ها قرار دهد و موجب افزایش ریسک مبتلاشدن به آن شود چه توصیه هایی در این زمینه باید در نظر بگیریم

چه چیزی باعث سرطان می شود؟ ژنتیک؟ آلودگی؟ بدشانسی؟ تحقیقات جدید درمورد سرطان نشان می دهد که باید قند را نیز به این لیست اضافه کنیم.
برای این تحقیق محققان دانشگاه تگزاس به موش های آزمایشگاهی نوزاد ( که به صورت ژنتیکی مستعد به سرطان پستان بودند ) چند نوع برنامه غذایی دادند، برنامه ای با قند کم، و رژیم نشاسته ای یا سرشار از قند. سپس محققان در شش ماهگی آنها را مورد بررسی قرار دادند. 60 درصد از موش هایی که در برنامه غذایی نشاسته ای قرار داشتند مبتلا به سرطان پستان شده بودند و تنها 30 درصد از موش هایی که در برنامه غذایی شان قند کمی بود سرطان پستان داشتند. مسئله به همینجا ختم نمی شد، موش های گروه برنامه غذایی نشاسته ای تومور هایی بزرگ تری داشتند که رشدشان نیز سریع تر بود و اغلب به ریه ها نیز گسترش پیدا می کردند.
در این تحقیقات مشخص شد فروکتوز، یک ملکول ساده قند که در شکر و  شربت ذرت با فروکتوز بالا وجود دارد، پروتئین و اسید چرب های بدن را که با رشد سرطانی در ارتباط هستند را افزایش می دهد.
نتایج این تحقیق یک پیام را برای همه ما به خصوص آن دسته که در خطر سرطان هستند و یا با آن دست و پنجه نرم می کنند داشت، مقدار قند دریافتی خود از غذاهای فرآوری شده، شکر و نوشیدنی های حاوی قند را کم کنید.
این اولین تحقیقی نبود که قند را به سرطان مرتبط می کرد. در سال 2012 نیز محققان 435.674 مرد و زن را به مدت بیش از هفت سال مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند کسانی که بیشتر از قند استفاده کرده بودند نرخ بیشتری از آدنوکارسینوم مری، سرطان روده کوچک و سرطان در پوشش ریه را شامل می شوند.
این تحقیق نقش قند را به خودی خود در افزایش خطر سرطان نشان داد، اما نقش شکر در افزایش وزن شاید مشکلی بزرگتر باشد.
بیشتر متخصصان غدد می گویند چاقی یکی از شاخص های بالا رفتن خطر سرطان سینه است. افزایش مزمن مصرف کربوهیدرات، که شامل قند هم می شود باعث بالا رفتن قند خون، بالا رفتن سطح انسولین، و چاقی است، این شاخص ها همگی در افزایش خطر انواع سرطان مانند سرطان سینه دخیل هستند. یک تحقیق در سال 2013 که توسط محققان ایتالیایی انجام شد چاقی را عامل 20 درصد از سرطان ها دانست.
کاهش مصرف قند در بیماران سرطانی شانس درمان آنها را افزایش می دهد. اما مهمترین مسئله در پیشگیری از سرطان ثابت نگه داشتن وزن سلامت است. پس به جای اینکه خود را درگیر کم و زیاد مصرف قند در روز بکنید به فکر راهی برای کاهش وزن و ثابت نگه داشتن وزن ایده آل خود بکنید.

5 1000
ارسال شده در 29 دی 1394 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x