مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

751890_797

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم این خورش برای فصل زمستان بسیار خوشمزه و دلچسب است و می تواند کالری قابل ملاحظه ای به بدنتان برساند ویتامین ها و املاح معدنی موجود در این خورش قابل توجه هستند!

 زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش سیب یکی از همین غذاهاست که نه تنها دارای کالری نسبتاً زیادی است بلکه خواص و ویتامین‌های میوه سیب را هم دارد. در این میان سیب سرخ برای یک خورش زمستانی هم خوش طعم و هم خوشرنگ و لعاب بوده و بسیار پرانرژی است. البته قدیم ترها که سیب‌های شمرونی در میوه فروشی‌ها پیدا می‌شد این خورش را با سیب سرخ شمرون درست می‌کردند.

مواد لازم:

  • گوشت مغز ران 500 گرم
  • سیب قرمز متوسط 5 عدد
  • پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
  • روغن 100 گرم
  • لپه نصف فنجان
  • آبلیمو نصف استکان
  • زعفران ساییده شده و نمک و فلفل … به میزان لازم
  • شکر مقداری
  • دارچین مقداری
  • رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1.ابتدا گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. سپس لپه‌ها یی را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کرده و بعد دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت و لپه با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سپس به آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید تا خوش طعم و خوشرنگ شود.

2.سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با کمی روغن جداگانه تفت دهید سپس آن را با شکر و دارچین و کمی زعفران و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیب‌ها نباید شکل خود را از دست بدهند.

3.سپس سیب را با کمی آبلیمو و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بپزد و خورش جا بیفتد. البته فقط تا میزانی که له نشود. پس از نیم ساعت که خورش خوب جا افتاد آن را در ظرف کشیده و بخشی از سیب‌ها را می‌توانید به عنوان تزئین کنار آن قرار دهید.

روزنامه ایران

5 1000
ارسال شده در 30 دی 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x