755278_965
چه کارهایی به سلامت دهان و دندان ما بیشتر کمک می کنند و به بهبود کیفیت و درخشندگی آن ها کمک می کنند می خواهیم دستور تهیه نوعی خمیردندان خانگی را در این مطلب به شما آموزش دهیم

سلامت دندان در تندرستی کامل انسان اهمیت بسیاری دارد. عفونت‌های دهان می‌توانند باعث ایجاد مشکل در سایر نقاط بدن نیز بشوند. ناراحتی قلبی, سکته‌ی مغزی, زوال عقل و مشکلات تنفسی, همگی با عدم سلامت دندان در ارتباط هستند.

برای سالم نگه داشتن بدن، توصیه می‌شود به صورت منظم به دندان‌پزشک مراجعه کنید. ولی بین زمان‌های مراجعه به دندان‌پزشک چه کاری باید انجام دهید؟ بهترین راه حفظ سلامتی دهان چیست؟

خمیردندان روغن نارگیل شاید اتفاق جدیدی در سلامت دندان باشد. به دلیل ایجاد حساسیت، خمیردندان‌ها و دهان‌شوی‌های رایج در بازار بسیار آزاردهنده هستند. شاید بسیاری از کسانی که با چنین مشکلاتی روبه‌رو هستند، از شنیدن این خبر خوش‌حال شوند؛ دانشمندان در حال پژوهش درباره‌ی جایگزینی روغن نارگیل به جای خمیردندان هستند.

استفاده از روغن نارگیل برای شست‌وشوی دندان، اخیرا مورد استقبال قرار گرفته است و دلیل موجهی هم برای این استقبال وجود دارد؛ عمل‌کردش شگفت‌آور است. روغن نارگیل ویژگی‌های عجیب ضدباکتری دارد که بر این اساس مزیت‌ برجسته‌ای برای سلامت دهان دارد.

در پژوهش اخیر در موسسه‌ی فناوری اتلون در مورد روغن‌های مختلف و مزیت‌های‌شان برای سلامت دهان، به این نتیجه رسیدند که روغن نارگیل در میان روغن‌های دیگر بهترین عمل‌کرد را دارد. این روغن وقتی با آنزیم‌های گوارشی ترکیب می‌شود، عمل‌کرد فوق‌العاده‌ای در توقف رشد باکتری‌ها در دهان خواهد داشت. این عمل‌کرد در مورد باکتری با جهش استرپتوکوک نیز وجود دارد.

اس موتانس یا موتانس (جهش‌یافته‌های) استرپتوکوک، باکتریِ‌ تولیدکننده‌ی اسید لاکتیک است. این باکتری به فرآیند پوسیدگی دندان در کودکان و بزرگ‌سالان کمک می‌کنند؛ از مواد قندی انرژی می‌گیرد و فضای دهان را اسیدی می‌کند. سپس این فضای اسیدی، ‌مواد معدنی (فسفات کلسیم) مینای دندان را حل می‌کند باعث پوسیدگی آن می‌شود.

دکتر دامیان بِرَدی، پژوهش‌گر ارشد موسسه‌ی فناوری اتلون، می‌گوید: “ترکیب آنزیم اصلاح شده‌ی روغن نارگیل با محصولات مربوط به بهداشت دهان و دندان جایگزین فوق‌العاده‌ای برای افزودنی‌های شیمیایی است، به ویژه آن‌که با غلظت‌های نسبتا پایین نیز می‌تواند عمل می‌کند. همچنین، با توجه به این‌که مقاومت باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک‌ها در حال افزایش است، باید توجه‌مان را به شیوه‌های جدید مبارزه با عفونت‌های میکروبی معطوف کنیم”.

استفاده از راه‌حل‌های طبیعی‌تر برای تولید خمیردندان بهترین گزینه برای هر کسی است که می‌خواهد از کاربرد مواد شیمیایی آسیب‌رسان خودداری کند. گونه‌های بسیاری از خمیردندان‌ها حاوی تری‌کلوسان، سدیم لوریل سولفات، فلوراید و شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند آسپارتام هستند. هر کدام از این مواد شیمیایی می‌توانند برای سلامتی‌مان مشکل‌ساز باشند.

تری‌کلوسان در بروز اختلال در غدد درون‌ریز تاثیرگذار است که می‌تواند باعث ابتلای انسان به سرطان‌های مختلف و متعددی شود. هم‌چنین سدیم لوریل سولفات، که باعث ایجاد کف در خمیردندان می‌شود، می‌تواند بر جوانه‌های چشاییِ زبان تاثیر منفی بگذارد و باعث شود مزه‌ی تلخی را بیش‌تر احساس کنیم.

کار رایج دیگری که با روغن نارگیل می‌توان انجام داد، گرداندن آن در دهان است. می‌توانید به راحتی ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل را با شکم خالی به مدت ۵ تا ۲۰ دقیقه در دهان‌تان به آرامی بچرخانید. پس از این مدت، روغن نارگیل را از دهان‌تان بیرون بریزید.

به اعتقاد بسیاری، این کار سموم و باکتری‌های دهان را از بین می‌برد. این کار هم‌چنین برای بهداشت دهان و دندان بسیار مفید است. آیا می‌خواهید از روغن نارگیل به جای خمیردندان استفاده کنید؟ با این دستورالعمل ساده می‌توانید این کار را انجام دهید!

مواد لازم:

  • نصف فنجان روغن نارگیل
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • ۱۵ الی ۳۰ قطره عرق نعنا، آب لیمو، یا اسانس روغن

روش تهیه:

این مواد با هم مخلوط کنید و با اطمینان و آرامش به عنوان خمیردندان از آن استفاده کنید.

مجله بازده: